Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Το χρέος φέρνει τον Τσίπρα κοντά στον Ομπάμα ...και την Κυπρο ένα βήμα πιο κοντά στη διχοτόμηση

Το χρέος φέρνει τον Τσίπρα κοντά στον Ομπάμα ...και την Κυπρο ένα βήμα πιο κοντά στη διχοτόμηση.


Μονο η κυπριακή κυβερνηση από ολες τις ευρωπαικές κυβερνησεις αποφασισε να χρησιμοποιησει την κριση, για να προσδεσει την Κυπρο στα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφεροντα των ΗΠΑ επικαλουμενη την εξοδο απο την κριση με μια Αμερικανική λυση του κυπριακού. Η άλλη κυβερνηση που αποφασισε να εκμεταλλευθει τις αντιφασεις στα συμφεροντα ΗΠΑ και ΕΕ για να βγει απο την κριση ειναι η κυβερνηση συριζα.

Μεταξυ ΔΗΣΥ - ΗΠΑ-ΕΕ και Ελλαδας, κοινο σημείο είναι η Κυπρος.

Η Κυπρος ειναι ενα διαπραγματευτικο χαρτι για ευνοική μεταχειριση απο τις ΗΠΑ τόσο για το ΔΗΣΥ όσο και για τον συριζα.
Και τα δυο κομματα, επικαλουνται τις ΗΠΑ ως προστατη μας απο την Τουρκια. Αν παψουμε να ειμαστε "αποικια χρεους" οπως λενε θα αναβαθμισουμε την γεωπολιτική μας θεση.( Καραμπελιας- Κοτζιας- Λαφαζάνης )

Δεν θα ειμαστε αποικιες χρεους αλλα το κοστος θα ειναι εντελει να ειμαστε προτεκτορατα του ΝΑΤΟ στην περιοχη.

Οι μαγκιες Ελλαδας Κυπρου με την CIA δεν ξερουμε που θα καταληξουν; Θα σιωπησουμε γιατι εχει ρευμα ο Βαρουφακερ;; Και γιατι διαδηλωνουν οι Ποδεμος;; Τα συμφεροντα της ΚΥΠΡΟΥ είναι άλλα!!! Η Ρωσία θα αρκεστει στο ρολο του λειτουργου αγροτικης αναπτυξης για αγγουράκια, ντοματες, μαρουλια.

Εμεις θα υπογραψουμε την διχοτομηση και οι ελληνες θα υπογραψουν την αναδιαρθρωση χρεους και τη περαιτερω νατοποίηση της χωρας τους.
Η Ρωσια θα το δεχτει εφοσο εχει διασφαλισει τα συμφεροντα της μεσω της Τουρκιας.
Η Κυπρος με δυο μαμαδες πατριδες Αμερικανοδουλες, θα εξαφανιστει σιγα σιγα απο τον χαρτη. Ή θα προσδεθει εντελει στην Τουρκία λογω εμφανους ισχυος σε αυτο το ποκερ.

Η ανοδος του εθνικισμου ειναι το χαρτι που εξασφαλιζει την διχοτομηση και την τελικη αποδοχη της. ο Βασιλιας και ο Γριβας χαμογελουν. Οι ιθαγενεις τρωνε πατριωτικα κουτοχορτα με τον Καμενο, την Θεοχαρους, τον Καραμπελια και τον Κοτζια.

Όσοι μπηκαν στον συριζα απο το παρθυρο του αντιφασισμου, του αντεθνικισμου, του φεμινισμου, των κινηματων, θα μεινουν να κανουν αερα στον μιλιταρισμό, την νατοποιηση και τον ιμπεριαλισμο των ΗΠΑ. Και το χρεος, χρεος!

Καμια αμφιβολια οτι Κοτζιας, Λαφαζανης, Καμενος, και οι δικοι τους εδω ειναι συνδεδεμενοι με ρωσικα συμφεροντα δηλαδη κεφαλαια και σκοτεινες υποθεσεις. Η Ρωσια παιζει τα χαρτια της αλλα νικητης θα ειναι οι ΗΠΑ σε Κυπρο και Ελλαδα. Και οι χωρες ως τότε θα βρωμουν εθνικιστικο φασισμο.
Της φίλης Disdaimona από την Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.