Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Ουκρανός ΥΠΕΞ: "Η Ελλάδα καταλαβαίνει παραδοσιακά την Ουκρανία"

Την διαβεβαίωση πως η Ελλάδα στηρίζει την κυριαρχία της Ουκρανίας και την εφαρμογή της συμφωνίας του Μίνσκ, εξέφρασε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του Πάβλο Κλίμκιν, στο Κίεβο.

Η Αθήνα τόνισε ο κ Κοτζιάς είναι υπέρ των διαπραγματεύσεων και όχι των στρατιωτικών λύσεων. Σχολιάζοντας δε τις κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας είπε ότι «πρέπει να βοηθούν την ειρήνη και τη διπλωματία, όχι να είναι εργαλείο θυμού στη διεθνή πολιτική».

Ο Ουκρανός υπουργός επεσήμανε από την δική του πλευρά πως «Η Ελλάδα καταλαβαίνει παραδοσιακά την Ουκρανία λόγω των θρησκευτικών, πολιτιστικών και πολιτικών μας δεσμών»
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.