Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

17/2/2015: Η μέρα των αντιμνημονιακών

Η Ελλάδα καταθέτει αύριο αίτημα για παράταση του "προγράμματος" (μνημόνιου)


Το πρακτορείο Reuters έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι αίτημα για 6μηνη παράταση του μνημονίου θα καταθέσει αύριο Τετάρτη η ελληνική κυβέρνηση. Όπως έγινε γνωστό, η σχετική επιστολή-αίτημα θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι φήμες για επικείμενο ελληνικό αίτημα για την παράταση της δανειακής συμφωνίας κυκλοφόρησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το Reuters, πηγή από τις Βρυξέλλες που μίλησε υπό το καθεστώς ανωνυμίας, είπε ότι η Αθήνα θα κάνει αίτημα για παράταση έξι μηνών, αλλά οι όροι είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς θα συνταχθεί απόψε και θα κατατεθεί αύριο, προκειμένου να υπάρχει πιθανότητα να συνεδριάσει το Eurogroup την Παρασκευή.

Η αρχική σκέψη, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ήταν να ζητηθεί παράταση έως το Μάιο, όμως καθώς η πρόθεση των Ευρωπαίων ήταν από την αρχή για εξάμηνη παράταση η ελληνική κυβέρνηση ενσωματώνει αυτό το αίτημα. Από την πλευρά της, δεσμεύεται ότι δεν θα λάβει μέτρα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.
[...]
Πηγή: iefimerida

Το ΚΚΕ κατεβάζει πρόταση νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και όλων των εφαρμοστικών νόμων


Μια από τις πρώτες προτάσεις νόμου που θα καταθέσει το ΚΚΕ θα αφορά την κατάργηση όλων των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων που πάρθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε εργαζόμενους της χημικής βιομηχανίας «ΜΟΡΝΟΣ», στη Θήβα.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του (ολόκληρη εδώ)
Πηγή: Redfly planet
-Τι έγινε παιδιά;
-Θα κατέβουμε εμείς οι ακομμάτιστοι αντιμνημονιακοί* να διαδηλώσουμε υπέρ της πρότασης του ΚΚΕ;
_____________
* Που και με τους βασιλοχουντικούς του Καμένου συμμαχούμε, άμα λάχει να είναι "αντιμνημονιακώς"...


1 σχόλιο:

  1. Αρχισανε τα οργανα. Αφου μας ζαλισανε τα μυαλα μπηκε το νερο στο αυλακι. Ηρθε η ωρα της Αριστερας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.