Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δώρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κυβέρνησης

Τον Προκόπη Παυλόπουλο προτείνει ο Αλ.Τσίπρας για ΠτΔ


Την έκπληξη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προτείνοντας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή Προκόπη Παυλόπουλο.

"Χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας με υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης και κυρίως ένα ΠτΔ ευρύτατης αποδοχής. Ο κ. Παυλόπουλος μπορεί να είναι ο Πρόεδρος που θα βοηθήσει αποφασιστικά στη δύσκολη αυτή συγκυρία με το κύρος του" είπε ο πρωθυπουργός.
O κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην πρόταση για αριστερό ΠτΔ είπε: "Η πρόταση για αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι εύλογη, καθώς δεν υπήρξε ποτέ στη χώρα. Σήμερα, η δυνατότητα να υπάρξει είναι ρεαλιστική, όμως η αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική απέναντι στην ιστορία".
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
Και μια μικρή υπενθύμιση προς "εξεγερμένους":
...Από το Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 ήταν Υπουργός Εσωτερικών, στο νέο υπουργείο που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.[1][2]...
Πηγή: Wikipedia

2 σχόλια:

  1. Εγω δεν βλεπω κανενα προβλημα.Στην αριστερα ανηκει ο Παυλοπουλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Πλάκα-πλάκα, και τυπικά να το πάρεις, από τον Καμένο πιο αριστερά βρίσκεται...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.