Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Ο (α)μνημονιακός

Οδ. Βουδούρης
Και τι δεν έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Οδ. Βουδούρης στο προεκλογικό του τρικάκι με το οποίο γέμισε τις γειτονιές της Β' Αθήνας, παραθέτοντας το βιογραφικό του: «Ιατρός χειρούργος. Πρ. Πρόεδρος των Γιατρών χωρίς Σύνορα. Πρ. Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου. Συνιδρυτής της πολιτικής κίνησης "Κοινωνία Πρώτα"». Κότσαρε από δίπλα και μια φωτογραφία του με τον Τσίπρα. Βέβαια, ο Βουδούρης «ξέχασε» μια σειρά άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές της... καριέρας του: 
  • Οτι στο ΠΕΣΥ διορίστηκε επί κυβέρνησης Σημίτη. 
  • Πρωτοεκλέχτηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου. 
  • Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. 
  • Συνυπέγραψε την προγραμματική συμφωνία της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.
 Είναι αυτή η επιλεκτική αμνησία μνημονιακών υποψηφίων, όπως ο Βουδούρης, η Τζάκρη, ο Παραστατίδης, που ενέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του, προφανώς για να του μεταδώσουν την... τεχνογνωσία τους, τώρα που ως επόμενη κυβέρνηση ετοιμάζει επέκταση του τρέχοντος μνημονίου και αντικατάστασή του σε επόμενη φάση από το δικό του «μεσοπρόθεσμο» (όπως λένε ανοιχτά Δραγασάκης, Βαλαβάνη, Παππάς κ.ά.), για να συνεχιστεί από το λαό η αποπληρωμή του χρέους και των δανείων, που τα αναγνωρίζουν όλα, όπως διαβεβαιώνουν συνεχώς ξένα και ντόπια κέντρα.
Πηγή: Ριζοσπάστης
Δείτε ακόμη:
Το αναλυτικό βιογραφικό του Οδ.Βουδούρη και φρίξτε με την ησυχία σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.