Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ σε μπάτσους: 'Οχι μόνο δεν θα σας αφοπλίσουμε αλλά θα σας εξοπλίσουμε και άλλο!

«Οι αστυνομικοί να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά», ανέφερε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος.

Κατά τη συνάντηση, «το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο», ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΛΑΣ θα είναι αποτέλεσμα ευρύτατου διαλόγου και συναίνεσης.


Ως προς το οικονομικό και ασφαλιστικό των ένστολων οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και Τάσος Μαυρόπουλος είπαν, ότι θέση του κόμματος είναι η αποκατάσταση των αποδοχών τους και η κατάργηση του άρθρου για το ΤΕΑΠΑΣΑ.

«Ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντας τους από τους κινδύνους που διατρέχουν», αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ότι «τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».
Πηγή:The TOC

ΠΟΑΣΥ: Σε θετική κατεύθυνση οι εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία

Θετικά αξιολογεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία, διατηρώντας ωστόσο επιφυλάξεις για το αν αυτές θα υλοποιηθούν. Μιλώντας στο koutipandoras.gr ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος, εξήγησε πως μέτρα όπως η κατάργηση των στατικών δυνάμεων μέσα ή έξω από κλούβες κι η αντικατάστασή τους με πεζές κι εποχούμενες περιπολίες είναι ευπρόσδεκτα από τους αστυνομικούς. Σημείωσε ωστόσο ότι "οι εξαγγελίες όλων των κομμάτων είναι συνήθως σε θετική κατεύθυνση αλλά μετά λίγες από αυτές υλοποιούνται".

2 σχόλια:

  1. Τι λέγαμε λίγο καιρό πριν για τα ''αυτοδιαχειριζόμενα ΜΑΤ''; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει όλων των ειδών τις πρωτοβουλίες; Ε, να λοιπόν: ένας ακόμη εφιάλτης, γίνεται πραγματικότητα.

    ''Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους,
    με γκλομπ στα χέρια και ασπίδες στους ώμους,
    στο φούξια το λάβαρο πάντα πιστοί,
    αστυνομοκρατία και καταστολή''

    Stevie O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Stevie O.:
      Έχει να πέσει "αριστερό" ξ'υλο, που θα φαν και οι κότες...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.