Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Γιατί τώρα το έχω και με έχει ανάγκη, ίσως πιο πολύ από πριν

  • ΚΚΕ. Γιατί θέλω στην Ευρώπη της Λεπέν, του Γιάτσενιουκ και του Μιχαλολιάκου να υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να σηκώσουν χαμογελώντας τη σημαία με το σφυροδρέπανο.
  • ΚΚΕ. Γιατί γουστάρω κάτι παλαβούς που τρολάρουν τους «συμμάχους»  στέλνοντας Νατοϊκά άρματα στην αγορά της Θεσσαλονίκης.
  • ΚΚΕ. Γιατί δεν θέλω ποτέ να το «βουλώσει η ντουντούκα του Σάββα του Τσιμπόγλου».
  • ΚΚΕ. Γιατί η Ακρόπολη είναι ομορφότερη όταν διαολοστέλνει τους φονιάδες.
  • ΚΚΕ. Γιατί θέλω να ψηφίζω το ίδιο κόμμα με τον Σιφωνιό και όχι με τη Γιάννα.
  • ΚΚΕ. Γιατί τώρα το έχω και με έχει ανάγκη, ίσως πιο πολύ από πριν.
Πηγή: Ατέχνως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.