Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Αυτονομήθηκαν απ' το κράτος τα ΜΑΤ, δέρνουν μόνα τους


Σκουριές: "Αυτονομημένοι" ΜΑΤαδες έστειλαν στο νοσοκομείο δημοτικη σύμβουλο του Δ. Αριστοτέλη

Τον ξυλοδαρμό της από άνδρα των ΜΑΤ στις Σκουριές, καταγγέλλει στην "Α" η δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη, Λένα Παναγιωτοπούλου. Όπως αναφέρει, όταν επιχείρησε να μιλήσει με τον επικεφαλής της διμοιρίας που είχε αποκλείσει τους διαδηλωτές, άνδρας των ΜΑΤ την εμπόδισε αρχικά σπρώχνοντάς της με την ασπίδα και στη συνέχεια την έριξε κάτω από ανάχωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και τη μεταφορά της αρχικά στο κέντρο υγεία τους Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείου του Πολυγύρου.

"Τι είχαν να φοβηθούν από μια γυναίκα 40 χρονών;" αναρωτιέται η Λ. Παναγιωτοπούλου, πού πήγε εντελώς ανυποψίαστη. "Σκέψου κρατούσα ένα σάντουιτς", λέει. Η Λ. Παναγιωτοπούλου ήθελε να ζητήσει από τον επικεφαλής τη διμοιρίας να επιτρέψουν στον κόσμο να φύγει, "καθώς η κατάσταση φαινόταν ότι θα ξεφύγει". Αντ' αυτού βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με θλάσεις σε χέρι και πόδι. Στη διάθεσή της έχει τα στοιχεία του αστυνομικού και θα καταθέσει μήνυση.

Παρούσες στο επεισόδιο ήταν οι βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη και Αφροδίτη Σταμπούλη. Η Κ. Ιγγλέζη κατήγγειλε στην "Α" ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΑΤ αυθαιρετούν, ενώ τελευταία παρατηρείται συχνά η τάση αστυνομικών που "δεν υπακούουν στις εντολές των ανωτέρων τους και δρουν αυτόνομα".

Κ. Παπαντωνίου
Πηγή: Lenin reloaded 
Αντιγράφω εδώ και το σχόλιο του Αντώνη:
Για να προετοιμάζεστε, αύριο-μεθαύριο, για το γιατί θα δέρνουν τα ΜΑΤ...

1 σχόλιο:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.