Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ νέα γενιά τρομοκρατών

ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. ΤΑ "ΑΚΡΑ" ΞΑΝΑ-ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕ-ΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΑ (που δεν είναι άκρο) V.2

ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για να πέσουν μπαλωθιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ ΜΙΛΗΣΑΝ (όπως δακρύζουν οι εικόνες).

Τα όπλα μίλησαν λοιπόν και είπαν ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στην περσινή ανάλογη επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη που είχε γίνει πάλι χρονιάρες μέρες. Τότε όλες οι βουβουζέλες της ΓΑΔΑ έλεγαν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται ο Μαζιώτης.

Την ανάληψη για αυτήν την επίθεση την είχε αναλάβει η Ο.Λ.Α - Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, που το όνομα θυμίζει την Ο.Π.Λ.Α για να πειστεί ακόμα και το τελευταίο ακροδεξιό τούβλο, και το τελευταίο απολίτικο χιψτερόμπαζο ότι πρόκειται για ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση.


Ο Μαζιώτης να θυμίσουμε ότι στο μεταξύ έχει συλληφθεί. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχει πλέον άλλος μπαμπούλας. Τον ξεχάσατε ήδη; Σας τον θυμίζω πριν σας προλάβουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ!
Μπουυυυυυυυυ!

Πηγή: troMPAxtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.