Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Επεισοδιακή - όπως αναμενόταν - η βραδινή διαδήλωση με αφορμή τα έξι χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου (+του χαφιέ το κάγκελο)

Σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία η διαδήλωση που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα, με αφορμή τα έξι χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, ενώ αρχικά έγινε χωρίς σοβαρά προβλήματα, μετά τις 8 το βράδυ εξελίχθηκε σε εκτεταμένη σύγκρουση αστυνομικών δυνάμεων με τους διαδηλωτές στην περιοχή από την Ομόνοια ως την πλατεία Εξαρχείων. Η αντιπαράθεση άρχισε σε δύο μέτωπα λίγο μετά τις 8 όταν η πορεία έφτασε από το Σύνταγμα στην Ομόνοια.

 Ένα μέτωπο προς την Αγ. Κωνσταντίνου όπου διαδηλωτές καταδιώχθηκαν προς το Μεταξουργείο και δεύτερο μέτωπο προς το Πολυτεχνείο όπου έγινε εκταταμένη χρήση χημικών στις οδούς Στουρνάρη και Σολωμού, καθώς οι διαδηλωτές σπρώχτηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων. Αστυνομικές δυνάμεις είχαν κυκλώσει την πλατεία και από την ανατολική πλευρά με είσοδο από Ακαδημίας - Μπενάκη. Ως αργά η αντιπαράθεση είχε παγιωθεί στο ύψος της Στουρνάρη όπου επιχειρούσε ένα από τα υδροβόλα οχήματα της αστυνομίας.

Στις 11,30 το βράδυ με χρήση νερού από τα υδροβόλα οι δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στην πλατεία Εξαρχείων. Μέχρι εκείνη την ώρα είχαν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ περισσότεροι από 200 διαδηλωτές.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, ανακοινώθηκε χτες το μεσημέρι ότι για την Δευτέρα είχε προγραμματιστεί συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού που συνεχίζει την απεργία πείνας. Αργά το βράδυ ο δικηγόρος του ανακοίνωσε πως ο Ν. Ρωμανός με δήλωσή του σημειώνει πως δεν συμφωνεί με την συνάντηση καθώς έτσι κι αλλιώς "ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος".
Πηγή: 902


Εν τω μεταξύ, ανακάλυψαν κι'άλλοι -πλην ΚΚΕ- την ...Αμερική (της προβοκάτσιας το κάγκελο):
Βλέπε ακόμη:
Update:

2 σχόλια:

  1. H περιφρούρηση είναι Σταλινική τακτική όπως είπε και ο φίλος Αντώνης!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κώστας:
      Άσχημο πράγμα ο "σταλινισμός" για τους ασφ(αλήτες).
      Ενώ το "αυθόρμητο" και η "αμεσοδημοκρατία" είναι πανηγύρι σκέτο...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.