Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Άθλια αντι-ΚΚΕ "αριστερή" προβοκάτσια

Διαβάζουμε σε ένα κατά τα λοιπά άσχετο με το ΚΚΕ κείμενο, στο σάιτ του "αριστερού" Βαξεβάνη, για ένα πραγματικό εμετικό κατά του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού σχόλιο, που αποδίδεται σε λογαριασμό με ψευδώνυμο στο facebook του πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρη Ψαριανού.

-Που κολλάει εδώ το ΚΚΕ;

Όταν ο τίτλος ενός άρθρου είναι:
"Εμετικό κείμενο κατά του Ρωμανού στο facebook σε προφίλ-ψευδώνυμο του Ψαριανού σύμφωνα με την «Εφ.Συν» (φωτό)", και η "φωτό" που όλως τυχαίως ακολουθεί είναι αυτή,
εσείς τι λέτε;
-Δεν υπάρχει πουθενά αντι-ΚΚΕ προβοκάτσια;

Εμείς σαν μόνο σχόλιο θα προσθέσουμε μόνο δύο, αυθεντικές αυτή την φορά, πόζες του Γ.Ψαριανού, από τον παλιό-καλό καιρό:




2 σχόλια:

  1. Ο ... μαλακιπίτουρας στο αυτοκίνητο μέσα, ποιος είναι ;

    Δεν τον αναγνώρισα ...

    Τώρα, να σου πω και το εξής: Δεν διαβάζουν (ή μάλλον, δεν αγοράζουν) μόνο φίλοι ή μέλη του ΚΚΕ Ριζοσπάστη !

    Μέχρι και ... ασφαλίτες τον διαβάζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Είναι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός στον οποίο αναφέρεται και το ΚτΠ.

      Η φωτογραφία είναι στλάκι, έχω και φεράρι- είμαι και "αριστερός" άμα λάχει...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.