Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η δίκαιη αγανάκτηση του Γ.Μηλιού

Ο Γ. Μηλιός βγαίνει απ' τα ρούχα του στο άκουσμα της κατηγορίας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συσχετίζεται με τον κομμουνισμό. Ξεκαθαρίζει λοιπόν στο δίκτυο CNBC ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος ότι αυτή η κατηγορία συνιστά προπαγάνδα της κυβέρνησης. Ακόμα παραπέρα, σπεύδει να διευκρινίσει, μιας και διατυπώθηκε μετά τις επαφές που είχε μαζί με τον Γ. Σταθάκη στο Σίτι του Λονδίνου με εκπροσώπους μονοπωλιακών ομίλων, ότι αυτή η κατηγορία «δεν αντανακλά το κλίμα της συζήτησης στο Λονδίνο».

Εμείς δεν ήμασταν παρόντες στα συμπόσια στο Σίτι, που άλλωστε ήταν κλειστά και η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε με τα πλέον αυστηρά κριτήρια, αλλά απ' όσα έγιναν γνωστά ως προς το περιεχόμενο των διαπιστευτηρίων που κατέθεσαν εκεί, πρέπει να διαθέτει κανείς πολύ ζωηρή φαντασία για να τους κατηγορήσει για ...ροπή προς τον κομμουνισμό.

Για να μη μείνει ίχνος αμφιβολίας, ο Γ. Μηλιός ξεκαθαρίζει ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σταθεροποιήσει την ελληνική κοινωνία και να δώσει ώθηση στην οικονομία της χώρας. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει στήριξη με κάθε μέσο του ντόπιου κεφαλαίου και των κερδών του, ψίχουλα στην ακραία φτώχεια.
Πηγή: Ριζοσπάστης
Εμείς σαν fadomduck2 θα εκφράσουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας, τόσο στον Γ.Μηλιό όσο και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τις πλήρως ανυπόστατες  κατηγορίες περί οποιασδήποτε σχέσης με τον κομμουνισμό, που δέχεται από την ΝΔ.
Θα εκφράσουμε όμως και την απορία μας προς τον ΣΥΡΙΖΑίο οικονομικό τομεάρχη:

-Τότε γιατί δηλώνεις "μαρξιστής" ρε απατεώνα;

4 σχόλια:

  1. Σιγά ... σιγά ... ο άνθρωπος είναι άρρωστος (δες εδώ http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/12/blog-post_833.html) !!!

    Χα χα ... Μην τους μαλώνεις !!!

    Καλή μας Χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα του 2014 είσαι ότι δηλωσεις, ο καθένας διαθέτει την απόλυτη αλήθεια, βρίσκει χίλιους λόγους να διαφωνεί και κανένα λόγο να συμφωνεί με τον άλλον, για όλα φταίει το σύστημα που βολεύτηκαν όλοι εκείνοι που λένε ότι θέλουν να το αλλάξουν χωρίς να ξέρουν τι θέλουν να αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. @Παναγιώτης Πολίτης:
      Καλή σου χρονιά!

      Πάντως δεν κατάλαβα τι θέλεις ακριβώς να πεις στο πρώτο σου σχόλιο.
      Και ναι, υπάρχουν απόλυτες αλήθειες.
      Π.χ. 1+1=2, νερό = Η2Ο, E=mc2, οι κρίσεις υπερπαραγωγής-υπερσυσώρευσης του καπιταλισμού αντιμετωπίζονται μόνο με καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων, κλπ κλπ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.