Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

"Αντικαπιταλιστική αριστερά": Μυστικά και ψέμματα

Αναφερθήκαμε σε χθεσινό άρθρο, σε διαδήλωση που διοργάνωναν για χθες (και την χάλασε από ότι διαπίστωσα και η βροχή) διάφορες οργανώσεις της «αριστεράς» με αίτημα την ...μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!
(Επαναστατικότατο)

Σε σχέση με τον τίτλο του κειμένου που αναφέρεται στα «ψέμματα» (ή τις μισές αλήθειες) της ανακοίνωσης τους, έχουμε κάνει ήδη μια αναφορά μέσω ηλεκτρονικών παραπομπών ενσωματωμένων στην ίδια την ανακοίνωση τους, που την αντιγράφουμε και εδώ μαζί με αυτές:

Ανακοίνωση Οργανώσεων της Αριστεράς


Εργαζόμενοι,

Η κυβερνητική πρωτοβουλία για την επίσπευση της εκλογής του ΠτΔ δείχνει τα τεράστια αδιέξοδα της αντιδραστικής πολιτικής των μνημονίων, της τρόικα, της ΕΕ και του κεφαλαίου, που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Η κυβέρνηση επιδιώκει μέσα σε κλίμα χυδαίων εκβιασμών, απροσχημάτιστης στήριξης των μηχανισμών της ΕΕ και του ιμπεριαλισμού** (βλ δηλώσεις εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γερμανών αξιωματούχων κλπ) και παρέμβασής τους στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις υπέρ των Σαμαρά-Βενιζέλου, να περάσει τον κάβο της προεδρικής εκλογής για να συνεχίσει για 1.,5 ακόμα χρόνο την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων που έχει ήδη προετοιμάσει και συμφωνήσει με την τρόικα!

Για αυτούς τους λόγους οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Η διαδικασία εκλογής του ΠτΔ πρέπει να βρει τους εργαζόμενους στον δρόμο, σε μεγάλες διαδηλώσεις, απεργίες και κινητοποιήσεις για να μην περάσουν οι εκβιασμοί.

Για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, να συντρίψουμε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζουν.

Να ανοίξουμε ένα άλλο δρόμο στην ελληνική κοινωνία που θα βάζει μπροστά τα συμφέροντα της εργαζόμενης πλειοψηφίας έξω από την φυλακή των μνημονίων, του χρέους, του ευρώ και της ΕΕ, της επιτροπείας, της εκμετάλλευσης, του αυταρχισμού της κυβέρνησης και του κράτους έκτακτης ανάγκης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6.00 μμ στα Προπύλαια

·                     ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
·                     Ε.Ε.Κ
·                     ΟΚΔΕ
·                     «Πρωτοβουλία για την αριστερή μετωπική συμπόρευση»

Σχετικά με τα παραπάνω να προσθέσουμε και δύο-τρεις ακόμη παραπομπές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εικόνα της εξαπάτησης:

Και αφού κάναμε την αναφορά μας στα "ψέμματα", ας περάσουμε τώρα και στο μεγάλο και ανομολόγητο μυστικό.

Αυτό δεν αφορά παρά τους διοργανωτές της χθεσινής διαδήλωσης που αναφέρονται ως οι: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ και «Πρωτοβουλία για την αριστερή μετωπική συμπόρευση».

Ένα ντε όμως που δεν ήταν μόνον αυτοί, καθώς στην πορεία καλούσε και η Ν.ΣΥΡΙΖΑ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα από την σχετική ανάρτηση στο Left.gr. 

Το ερώτημα γιατί κρατήθηκε «μυστική» η συμμετοχή της νεολαίας ενός φόλα φιλό-ΕΕ και ΝΑΤΟ κόμματος στην διαδήλωση της «αντικαπιταλιστικής αριστεράς», το παρακάμπτουμε ως ρητορικό...

2 σχόλια:

 1. Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια του κερατα, όπλο των μονοπωλιων εναντια στο ΚΚΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Antonxxx:
   Πολύ θα ήθελαν, αλλά είναι πολύ άγαρμποι για τον ρόλο...

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.