Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Τσίπρα με την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(σ.σ. 1/12) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση μεταξύ του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα και της πρέσβειρας του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν-'Αμπα, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.