Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Περί αντιπροσώπευσης...

Εάν το χτύπημα της αντιπροσώπευσης και των θεσμών που απορρέουν από αυτήν ήταν κάτι το "ελευθεριακό" ή "αντισυστημικό", τότε ο πιο "ελευθεριακός" και "αντισυστημικός" θεσμός της χώρας θα ήταν ο ...Ελληνικός Στρατός, που την απαγορεύει ρητά!

Αντιγράφουμε από τον Στρατιωτικό Κανονισμό 20-1:
Κεφάλαιο Τ` 
Παράπονα /Άρθρο 77 
Γενικές διατάξεις περί παραπόνων 
3. Υποβολή μόνο ατομικών παραπόνων επιτρέπεται, δηλαδή για αδικία που έγινε στον παραπονούμενο και όχι σ` άλλον ή άλλους. Κατά συνέπεια υποβολή παραπόνων, εκ μέρους άλλου ή για υπεράσπιση άλλουαπαγορεύεται.
Επίσης, απαγορεύεται η υποβολή παραπόνων από ομάδα
στρατιωτικών, που ενεργούν κατόπιν συμφωνίας, έστω και αν οι αναφορές
παραπόνων υποβάλλονται χωριστά. Η πράξη αυτή αποτελεί το ποινικό αδίκημα της ομαδικής απείθειας που τιμωρείται από το Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα.
Τα παραπάνω με αφορμή τις καταλήψεις εργατικών κέντρων και της ΓΣΕΕ που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. Εν τω μεταξύ, και την ίδια στιγμή που στοχοποιούνται κτήρια συνδικαλιστικών οργανώσεων από διάφορους "εξεγερμένους":

    Νέες οργανώσεις ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το συνδικαλιστικό νόμο
    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/57126/nees-organoseis-antapokrinontai-sto-kalesma-toy-pame-gia-syndikalistiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.