Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

H Γιάννα, oι Κλίντον και ο Αλέξης

Στην πρόσκληση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον, τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα, αναφέρεται ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή με την κα Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της να φιλοξενηθεί το ετήσιο Συνέδριό του Ιδρύματος Clinton, "Clinton Global Initiative Mediterranean" (CGI), τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα», αναφέρει η Κουμουνδούρου.
«Η κα Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού την ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε ότι το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες», επισημαίνεται.
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας
Μουσική επένδυση της είδησης:
...
καν’ το κορμί μου να μιλά
πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά...


4 σχόλια:

  1. Τρέμε σύστημα έρχεται ο Alexis!! ΣΕΒ, ΤΕΞΑΣ,ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ έχει στηθεί και περιμένει το πράσινο φως να μας αλλάξει τον αδόξαστο ψηφίστε για να τα αλλάξει όλα....

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ χαμογελο. Τελικα ο οπορτουνισμος ειναι πολυ μεγαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. -Ε όχι και "οπορτουνιστές"!
      Ο οπορτουνισμός έχει και κάποια σχέση με το κίνημα, έστω και ως αστική επιρροή μέσα σε αυτό.
      Ετούτοι είναι απροκάλυπτα μαντρόσκυλα των αστών και του ιμπεριαλισμού. Το ΠΑΣΟΚ του Σιμίτη πιο πολλά προσχήματα κράταγε....

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.