Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Ντονιέτσκ: Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και ο στρατός μας παραπληροφορούν, λέει η Διεθνής Αμνηστία

Έντονες επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των πληροφοριών που μεταδίδουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και για τις δηλώσεις του ουκρανικού στρατού, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Αμνηστίας στην Ουκρανία, Μπογκντάν Οβτσαρούκ, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων «Politnavigator».

«Δεν πιστεύουμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένας παράλληλος πόλεμος παραπληροφόρησης. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ούτε στα λεγόμενα του ουκρανικού στρατού, εφόσον έχουν παραπλανήσει τους ερευνητές μας σχετικά με τη δολοφονία τριών ανθρώπων, ανακοινώνοντας ότι εκτελέστηκαν από μαχητές της Δημοκρατίας του Ντοσνιέτσκ, ενώ οι γιατροί δήλωσαν άλλες αιτίες θανάτου. Η παραποίηση των γεγονότων είναι συνεχής, και οι γιατροί, συνήθως, καλύπτουν παραβιάσεις της μιας ή της άλλης πλευράς, θέλοντας να προστατέψουν τον ασθενή από την εκδίκηση. Ο μόνος τρόπος ελέγχου είναι πλέον η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων από την κάθε πλευρά, και η διασταύρωσή τους», κατέληξε ο κ. Οβτσαρούκ.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.