Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κόκκινη Καισαριανή!

Κομμουνιστή δήμαρχο ανέδειξε ο ιστορικός Δήμος της Καισαριανής

Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δήμος Καισαριανής, μετά τις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν σήμερα με ποσοστό 51,52% έναντι 48,48% του αντιπάλου του. Η Καισαριανή είναι ένας επιπλέον δήμος που έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις δήμους που έχουν ήδη αναδείξει δημοτική αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Ηλίας Σταμέλος είναι ο τέταρτος κομμουνιστής δήμαρχος σε αυτήν την ιστορική συνοικία της Αθήνας και το αποτέλεσμα στέλνει μήνυμα αντίστασης στις λογικές της υποταγής στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, του κεφαλαίου και της ΕΕ.

Στην Καισαριανή βρίσκεται και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τη δήλωσή του).

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Καισαριανής, από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς την κεντρική πλατεία της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Δήμαρχος αγωνιστής, όχι διαχειριστής» και «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία». Μέχρι αργά το βράδυ, στην κεντρική πλατεία είχε λαϊκό γλέντι με χορό και τραγούδια.

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕτου ΚΚΕ (Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ).

Από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι και οπαδοί, αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Στην ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, πανηγυρισμούς και συνθήματα. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο).

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση του Ηλία Σταμέλου προς τα Μέσα Ενημέρωσης.
Πηγή: 902

5 σχόλια:

  1. Κοκκινη κατακόκκινη Trash.
    Μπράβο στο Λαο και στους συντρόφους για την επιτυχία.
    Οι 200οι χαμογελούν αποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά χαμόγελα μαζεμένα τελευταία, το μαζικό συλλαλητήριο, η επιτυχημένη απεργία, και τώρα το κερασάκι στην τούρτα.
    Η Καισαριανή όπως της πρέπει, και πάλι κόκκινη!

    -Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πες το ψεμματα !
      γι αυτο θελει οι κομμουνιστες να κραταμε μικρα καλαθια και συγκρατημενη αισιοδοξια
      η πολυ χαρα ενδεχεται να σε ξεστρατιζει απο τον ..ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ,....εννιοτε
      (προσωπικα εννοω, γιατι το κομμα ... ξερει)

      Διαγραφή
  3. Καισαριανή - νίκη! Η Αυγή μούγκα (φωτο εντός)
    http://gekoudi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_30.html

    geranista30 Νοεμβρίου 2014 - 11:47 μ.μ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μεγάφωνα του εκλογικού τους κέντρου έπαιζαν το ..."Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί"!!!!
    Και βέβαια είμαστε εχθροί του οπορτουνισμού, αν εννοούσαν αυτό.
    Αλλά κι αν ακόμα δεν το εννοούσαν, οι "Άνθρωποι" έχουν κατεβάσει το επίπεδο της ξεφτίλας τόσο χαμηλά που ο πάτος είναι πολύ ψηλότερα.
    http://redflyplanet.blogspot.com/2014/11/blog-post_30.html?showComment=1417384079630#c1343934756783541665

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντροφοι πολυ μεγαλη νικη και με ιδιαιτερο συμβολισμο. Τιμη για τους 200 νεκρους και επισης ειμαστε παραμονες του ηρωικου Δεκεμβρη του 1944 κορυφαια στιγμη της ταξικης παλης. Μπραβο και παλι Μπραβο σε ολους. Αφηστε τον Οπορτουνισμο στην μοιρα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.