Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ε.Κ. Κομοτηνής: Της κακομοίρας!

Του Κουτρούλη ο γάμος στο ΕΚ Κομοτηνής, όταν μέλη της ΑΚ Κομοτηνής παίρνουν τον λόγο για να καταγγείλουν επαφές τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με γνωστούς χρυσαυγίτες της περιοχής.

Στις σκηνές απείρου κάλλους που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ΣΥΡΙΖΑίους να προσπαθούν να τους αφαιρέσουν τον λόγο, το πανό του ΕΚ να πέφτει από τα χέρια αυτών που προσπαθούσαν να το στερεώσουν πίσω από το βήμα των ομιλητών, την σουρεαλιστική περιφρούρηση του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείτο από ...κοριτσάκια που κράταγαν ...κοντόξυλα(το είδαμε και αυτό!!!!) με ...μωβ(!!!!!!!) σημαιάκια, κάποιες ψιλές να πέφτουν ανάμεσα σε μια ΠΑΣΟΚόφατσα και έναν πιτσιρικά της ΑΚ, και το άκρο άωτο του πολιτικού σουρεαλισμού, μια ΣΥΡΙΖΑία κυριούλα να προσπαθεί να δώσει μαθήματα ..."ταξικής συνείδησης"(!!!!!!) στους νεαρούς ΑΚαπίτες, επαναλαμβάνοντας μονότονα (μήπως και το πιστέψει και η ίδια προφανώς) πως αυτή "δεν είναι ο ταξικός τους εχθρός" (...και αυτός μάλλον πρέπει να περιορίζεται στους εργάτες του ΠΑΜΕ...).

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο που βρήκαμε στο troMPAxtiko:

9 σχόλια:

  1. Αρχισανε τα οργανα. αρε γλεντια ΑΛΗΤΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι δε θα έδινα για να μάθαινα τον ταξικο εχθρό της κοπελιάς, που αναγκάζει το ΣΥΡΙΖΑ Κομοτινης να συμμαχεί με τους ΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.35 τιποτα παραξρνο. Για αυτο αλλωστε τους λενε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη ρε παιδια, μολις το ειδα γελαγα συνεχεια. Θελω να δω ποια συνιστωσα θα καταγγειλει και τι. Ασε που μπορει η Α.Κ Αθηνας να καταγγειλει την Α.Κ Κομοτηνης. Του κουτρουλη ο γαμος. Θα μπλεξουν τα μπουτια τους.Ε! Ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ:
      Προβλέπω μούγκα στην στρούγκα. Εκατέρωθεν....

      Διαγραφή
  5. Επιβεβαίωση της συνάντησης ΣΥΡΙΖΑίων-Χρυσαυγιτών από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής:

    "...η συνάντηση δύο μελών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με το κλιμάκιο φασιστών της Χρυσής Αυγής, είναι απαράδεκτη και αμαυρώνει τα ήθη και τις αξίες της Αριστεράς. Η ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ είναι ασύμβατη, με βάση τις ομόφωνες συλλογικές αποφάσεις μας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, με την πραγματοποίηση τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεων. Γι’ αυτό και ως Νεολαία θεωρούμε ότι η παύση της ιδιότητας μέλους των δύο αυτών συνδικαλιστών καθώς και η μη συμμετοχή τους στο κόμμα από οποιαδήποτε θέση, είναι ανάλογη της πολιτικής τους αυτής ενέργειας..."

    http://inkomotini.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ανακοινώσεις ΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ εδώ, για το αρχείο:
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/11/blog-post_371.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ29 Νοεμβρίου 2014 στις 11:48 π.μ.

    ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΣ [ ΕΚΛΟΓΕΣ ] ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ
    ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ [ ΣΥ.ΡΙΖ.Ο-ΠΑ.ΣΟ.Κ ] ΑΥΤΟ
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.