Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

2 μήνες και 22 μέρες Πελετίδης - το έργο της ΛΑΣΥ (ΚΚΕ) στην Πάτρα.#2

Συνέχεια από το #1


6η Νοέμβρη: Παρέμβαση του Δημάρχου της Πάτρας για την απομάκρυνση των ΝΑΤΟϊκών πλοίων από το λιμάνι της Πάτρας.
«Έκανα τηλεφωνική παρέμβαση στη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου, ζητώντας να απομακρυνθούν τώρα τα Νατοϊκά πολεμικά σκάφη που ελλιμενίζονται στη Πάτρα. Αυτός ο στόλος βρίσκεται εδώ στα πλαίσια κοινής άσκησης που διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό με μονάδες του ΝΑΤΟ, από τις 6 έως τις 17 Νοέμβρη και διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή Ιονίου και Πατραϊκού.
Ενώνουμε τη φωνή μας με το αντιιμπεριαλιστικό - φιλειρηνικό Κίνημα και απαιτούμε την αποδέσμευση της χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι νέες προκλητικές παραβιάσεις της Τουρκίας των ελληνικών χωρικών υδάτων, αλλά και η ωμή παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με φόντο τους ανταγωνισμούς για τους υδρογονάνθρακες, επιβεβαιώνουν ότι οι λεγόμενες ισχυρές συμμαχίες της χώρας με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν αποτελούν εγγύηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας».
7η Νοέμβρη: Την διεκδίκηση των οικονομικών απαιτήσεων εργαζομένων που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια ενέκρινε η δημοτική αρχή.
18η Νοέμβρη: Μείωση δημοτικών τελών, αύξηση για τη μεγάλη ιδιοκτησία.
Είδηση που ουσιαστικά "παίχτηκε" μόνο από τα μέσα του ΚΚΕ.

20η Νοέμβρη: Aπήργησαν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο. Δηλώσεις Πελέ.
20η Νοέμβρη: Εννέα τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν σε οικογένειες και μετανάστες που έχουν ανάγκη.

Περίπου εννέα τόνοι τροφίμων διανεμήθηκαν σήμερα στην Πάτρα σε 300 περίπου οικογένειες δικαιούχων της Τράπεζας Τροφίμων (Κοινωνικό Παντοπωλείο), του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Επίσης δόθηκαν τρόφιμα και σε μετανάστες.
Η διανομή έγινε στο χώρο «Πολιτεία» του δήμου, από το Σύλλογο «Λαϊκή Αλληλεγγύη» σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.
Υ.Γ. 1

*Εορτασμός και τιμή 28ης Οκτωβρίου


Εορτασμός και τιμή 17ης Νοέμβρη
*«Σε αυτόν τον ξεσηκωμό, φθάσαμε με σκληρή πάλη και αταλάντευτη στάση των αγωνιστών στην Ασφάλεια, στα βασανιστήρια, στις φυλακές και τους τόπους εξορίας, αλλά και με καθημερινή παράνομη οργάνωση του αγώνα και την όξυνση της πολιτικής διαπάλης».
Ακολούθησε πορεία στην Παλιά Ασφάλεια, όπου κατέθεσε στεφάνι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Η δημοτική αρχή αντικατέστησε τη μαρμάρινη επιγραφή της Παλιάς Ασφάλειας, του κτιρίου στο οποίο είχαν βασανιστεί δεκάδες πολίτες, καθώς στις αρχές Οκτώβρη, βάνδαλοι είχαν γράψει υβριστικά λόγια, την ξεκόλλησαν από τον τοίχο και την έσπασαν σε κομμάτια.
ΠΗΓΗ

Υ.Γ.2

* Η Δούρου, η αριστερή ντε, ψήφισε αυτό
δηλαδή, έδωσε τα λεφτά στο Μελισσανίδη, όπως ακριβώς θα έκανε και ο Σγουρός του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που είχε καταθέσει.

* Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Μουμουλίδης του ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάστηκε με το Δακής της ΝΔ για να ψηφίσει 100% ίδιο προϋπολογισμό με αυτόν που είχε καταθέσει η προηγούμενη Αρχή, δηλαδή ο Δακής της ΝΔ.


Πηγή: troMPAxtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.