Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας για την πορεία της 17/11: «Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας με μολότοφ...»

Από παλιότερη "αγωνιστική κινητοποίηση", τότε που η ΑΚ ήταν λιγότερο παρατηρητική
[...]

Καταγγέλουμε την κυβέρνηση και την αστυνομία, που καταφεύγουν στην ωμή πρόκληση και τη δημιουργία καταστάσεων, με σκοπό να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα και την κοινωνική τους απομόνωση.

Παράλληλα όμως θέλουμε να καταγγείλουμε για πρώτη φορά κάτι που είδαμε με τα μάτια μας.
Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας είχαν μαζί τους σε "κοινή θέα" μολότοφ. Αυτό το γεγονός το είδαμε και το μυρίσαμε σε αρκετούς της κρατικής ασφάλειας. Δεν είμαστε από αυτούς που προβοκατορολογούν, για αυτό θα έπρεπε να δοθούν εξηγήσεις και αν δε δοθούν θα τις πάρουμε.
Ας μας εξηγήσει ο κύριος Κικίλιας τι δουλειά έχουν οι μολότοφ σε χέρια μη "τρομοκρατών".
[...]
Πηγή: Βαθύ κόκκινο
Χωρίς άλλα σχόλια...

Βλέπε ακόμη:

9 σχόλια:

  1. χριστοφορε βλεπω στερια!!!!! ας ονομασουμε το νησι μανχαταν και την ηπειρο αμερικη!!!!
    τι εγινε ρα παλληκαρια, παει για κυβερνηση ο πολιτικος μας φορεας και προσπαθουμε να πιασουμε ποστο για υπουργειο λογο εμπειριας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @modesto:
      Ή εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γουστάρει και ιδιέταιρες μανούρες ως κυβέρνηση, την δουλειά να συνετίσουν τους πιο θερμόαιμους του "χώρου", ετοιμάζονται να αναλάβουν τα ΑΚ.ΝΑΤ.
      Η ανακοίνωση προλειαίνει πολιτικά τον χώρο για έναν τέτοιο ρόλο, που και θα αφήσει στην μελλοντική κυβέρνηση το περιθώριο να χρησιμοποιεί την αστυνομία λιγότερο (σημαντικό "αισθητικά" για μια "αριστερή" κυβέρνηση), αλλά και να μην αφήνει χώρο στις ταξικές περιφρουρήσεις όταν αυτή δεν θα θέλει μπάχαλα.
      Εγώ προς τα εκεί το βλέπω

      Διαγραφή
    2. @modesto:
      Ας μην ξεχνάμε πως η ΑΚ είναι και η μοναδική αξιόμαχη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. οποιος ειναι καλος με τα ψαχτηρια του "α/α" χωρου μπορει να βρει κατι ωραιες καταγγελιες για την α/κ στη θεσσαλονικη για κατι κοντρες με αλλες οργανωσεις για τις επαγγελματικες αφισοκολησεις και κατι καταγγελιες για απαγωγες και βασανισμους αναμεσα στους χωρους αυτους

      Διαγραφή
    4. @modesto:
      Εγώ πολιτικές εκτιμήσεις κάνω από εδώ.
      Για πραγματικά περιστατικά όσο αφορά τα εσωτερικά του "χώρου", δεν θέλω να αναφερθώ δημόσια. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια πολιτική αξία σε αυτά.

      Διαγραφή
    5. Δεν υπάρχει κάποια πολιτική αξία με την έννοια πως άντε να τσεκάρεις ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα σε αυτές τις περιπτώσεις.
      Το πολιτικό κριτήριο είναι νομίζω πάντα πιο ασφαλές.
      Εγώ μια εκτίμηση έκανα παραπάνω, ίσως τελικά και να πέφτω και έξω....

      Διαγραφή
    6. κατα την αποψη μου υπαρχει πολιτικη αξια και εξηγουμαι.
      αν ενας ή και περισσοτεροι χωροι ονομαζονται ελευθεριακοι, αναρχικοι και δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι εταιρειες που ελεγχουν ενα επαγγελματικο χωρο (αφισοκοληση/προπαγανδηση εκδηλωσεων/συναυλιων) και λειτουργουν οπως οι γνωστες εταιρειες καθαρισμου με ορους μαφιας, δεν αφηνουν αλλο να μπει στα "χωραφια" τους και μαλιστα οταν καποιοι αποφασιζουν να μπουν τοτε ξεσπα πολεμος με ανελεητες μαχες σωμα με σωμα, μαχαιρωματα και απαγωγες, κατα την αποψη μου κατι λεει για τον χωρο αυτο.
      κατι αντιστοιχο ισχυει με τα εαακ και τα σχηματα των σχολων, οπου οπου υπαρχει στο σχημα αρας δεν υπαρχει αραν και το αντιθετο. το αποτελεσμα του σπασιματος του αγραφου νομου ηταν οι τραμπουκισμοι αρανιτων σε αρασιτες στην πατρα και τα αντιποινα των αρασιτων με κατσαβιδιασματα με μεταφερωμενους αρασιτες απο την αθηνα.
      ολοι αυτοι εμφανιζονται τιμητες του ΚΚΕ και με αποψη περι των συμμαχιων του και της "συμπεριφορας" του προς αλλες ομαδες

      Διαγραφή
  2. οποιος ειναι καλος με τα ψαχτηρια του "α/α" χωρου μπορει να βρει κατι ωραιες καταγγελιες για την α/κ στη θεσσαλονικη για κατι κοντρες με αλλες οργανωσεις για τις επαγγελματικες αφισοκολησεις και κατι καταγγελιες για απαγωγες και βασανισμους αναμεσα στους χωρους αυτους

    Εδώ όλα μαζεμένα:
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5562.html?showComment=1350514120025#c5927921208244251238

    Modesto θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή από κοντά κάποια στιγμή. Ο Trash με ξέρει από κοντά, δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει. Στο ΣΕΤΗΠ είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα μου στείλετε και οι δύο από ένα μέηλ, ευχαρίστως να σας βοηθήσω να επικοινωνήσετε.
      Το δικό μου είναι στο πάνω μέρος της σελίδας.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.