Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. ολόκληρη η ταινία επίκαιρη για τις 28 Οκτώβρη:


Πηγή: Κολινδρός

4 σχόλια:

  1. εντάξει καλο το ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά αντίστοιχα αλλα χωρίς βάθος, με αντιφάσεις, προσπάθεια διαχωρισμού καλής αστικης δημοκρατιας / κακής αστικής δημοκρατίας, απουσία κριτικής στην σοσιαλδημοκρατια και γενικά ένα υλικό που προσπαθεί να ευχαριστήσει όλο το φάσμα τις αριστεράς, αντί να υπογραμμίσει την πηγή του φασισμού τον καπιταλισμό (ίσως δείγμα των εμμονών του δημιουργού του ντοκιμαντέρ, αρθογραφου του Πριν).

    Γενικά, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι μια δουλειά πιο πολύ αντί-φασιστική και άλλων παρομοιων ετεροκαθορισμων, παρα οτιδήποτε άλλο. Βεβαίως, σαν ελαφρυντικό να πω ότι αλίμονο αν περιμέναμε από ένα φιλμακι να μας διδάξει, απλά σαν μια πρώτη προσπαθεια εισαγωγής στις ιστορικές συνθήκες που μεγαλώνει ο φασισμός, στέκεται αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Adelante:
      Μάλλον συμφωνούμε.
      Θεώρησα αξιόλογα τα αντικειμενικά στοιχεία που παραθ΄πετει

      Διαγραφή
  2. @Adelante έχεις να προτείνεις κάτι άλλο αντ αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Adelante:

      Οχι, δεν εχει! Αλλά και να έχει, έκανε ενα σχόλιο! Είπε την άποψή του!
      ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ του;;;

      κανε και εσύ ένα σχόλιο για το σχόλιο του Adelante! Πες και εσύ την άποψή σου για την άποψή του!

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.