Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

48ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Αυτό δεν το είδαμε ακόμη...
Δελτίο Τύπου της ΕΤΕΡ

Μετά την άρνηση της διοίκησης του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να παραστεί στο δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αυτή τη Δευτέρα 06/10/2014 από τις 05:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ. της Τετάρτης 08/10/2014 με αίτημα:
* την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου 2014 και Σεπτεμβρίου 2014 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού.

* Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων.
Πηγή: Finincial Crimes
Βλέπε ακόμη:
  • Mείωση μισθών κατά 20% στην εφημερίδα Αυγή και μερικές σημαντικές υπενθυμίσεις (1ο και 2ο μέρος)
Ενημέρωση:
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αναστέλλεται η 48ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Μετά την καταβολή ενός εκ των δύο χρεωστούμενων μισθών σε όλους τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την έγγραφη διαβεβαίωση της Διοίκησης του εν λόγω ραδιοσταθμού για πλήρη αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων στους τεχνικούς «μέχρι τις 15 Οκτώβρη» το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την αναστολή της κηρυχθείσας για αύριο 48ωρης απεργίας στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Ενημέρωση #2 (Η άποψη του ΚΚΕ)



Με αφορμή το «Κόκκινο»...
Όταν αναφέρεται κανείς σε κομματικά μέσα ενημέρωσης -όπως τέτοιο είναι και ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο»- πρέπει να παίρνει υπόψη του την ιδιομορφία που έχουν, αφού πρόκειται για μέσα διάδοσης των θέσεων του κόμματος και όχι για επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση το κέρδος.

Γι' αυτό και το ΚΚΕ ποτέ δεν στήριξε την κριτική του και την πολεμική του σε κάποιο κόμμα με βάση την κατάσταση που υπάρχει σε μέσα ενημέρωσης που διαθέτει.

Το ΚΚΕ έχει αντιμετωπίσει και το ίδιο παρόμοιες δυσκολίες και προσπάθησε να τις αντιμετωπίσει με πολύ μικρότερες οικονομικές δυνατότητες από κείνα τα κόμματα που έχουν πολύ περισσότερους βουλευτές και μεγαλύτερο μερίδιο στην κρατική χρηματοδότηση.

Όμως με την ευκαιρία, ας θυμίσουμε σε ορισμένους ότι όταν το ΚΚΕ, για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων, έφτασε ακόμα και στο να στερηθεί τον «902», οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τού κούναγαν το δάχτυλο, πρωτοστατώντας στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα μαζί με άλλα κέντρα του συστήματος.
Πηγή: 902


8 σχόλια:

  1. πως γινεται αυτο ρε παιδια αφου ο οπορτουνισμος ειναι πολυ μεγαλος. τοσα λεφτα απο τα ιδρυματα του καπιταλισμου που τα πηγανε. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ξέρει, και για πανό για το φεστιβάλ τους κάτι κουρέλια έχουν βάλει... Λογικά τα τρώνε σε ταξιδάκια...

      Κώστας

      Διαγραφή
    2. @Κώστας:
      Μιλάμε για πακτωλούς χρημάτων που εισρέουν στα ταμεία τους Κώστα. Αν ρίξεις μια ματιά στις παραπομπές από κάτω, θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    3. Έχουν γίνει πολλοί, ποιος να πρώτο φάει......

      Διαγραφή
    4. Έχουν σειρά προτεραιότητας. Οι ΠΑΣΟΚοι που ξέρουν και τα κόλπα προηγούνται, μετά τα μεγαλοστελέχια που έχουν τις άκρες στις αμερικάς και τας ευρώπας, κατόπιν οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    5. Πολλά τα λεφτά όντως... Βέβαια μόνο για τον 902 ξέραν να κάνουν θέμα τα αστικά ΜΜΕ! Τους έχουμε μάθει πια...

      Κώστας

      Διαγραφή
    6. Ίσως χρηματοδοτούν κάποιο πρώην κρατικό κανάλι ή κάποια "ανεξάρτητα" και "εναλλακτικά" Projects στον ιντερνετικό "ειδησεογραφικό" τομέα που φωτογραφία ή εικόνα με σφυροδρέπανο είναι απαγορευμένα.Κοστίζουν αυτά.Μη ξεχνάμε και το τουίτερ που έχουν επικρατήσει αριστεροχαρούμενοι "απολιτίκ" και ό,τι άλλο θες.
      Θάνος

      Διαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδία για αυτό δεν ακούγεται κιχ από τα μίντια μόνο "οι επιχειρήσεις του περισσού" ηταν το πρόβλημα; που είναι η ΕΣΗΕΑ; Τωρα δε μιλάει καμία ψυχή για να μην πω τίποτα άλλο και να πεις ότι δεν έχουν λεφτά να το καταλάβαινα.. Αθάνaτη Ανθρώπινη Βλακεία

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.