Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

ΟΗΕ: Τους 3.682 έφτασαν οι νεκροί στην ανατολική Ουκρανία

Πενήντα πέντε νεκροί προστέθηκαν την τελευταία εβδομάδα στη θλιβερή λίστα των θυμάτων των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) των Ηνωμένων Εθνών, ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 3.682, ενώ ο αριθμός των τραυματιών τους 8.871. Τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΗΕ περιλαμβάνουν και τα θύματα της συντριβής του μαλαισιανού Boeing στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα πάντα με την έκθεση του ΟΗΕ, αύξηση σημειώθηκε και στους εσωτερικούς μετανάστες, με τον αριθμό να φτάνει τους 402.000, από 379.000 που ανέφερε προηγούμενη έκθεση. Ίδιος παρέμεινε ο αριθμός των προσφύγων: 427.000 έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν καταφύγει στη Ρωσία. Όπως αναφέρει το OCHA, περίπου 5.100.000 άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περιοχές όπου μαίνονται οι συγκρούσεις.
Πηγή: ITAR-TASS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.