Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε παλαιστίνιους πρόσφυγες η Μόσχα

Η Ρωσία θα συνεχίσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των παλαιστίνιων προσφύγων, είτε σε διμερή βάση, είτε μέσω διεθνών οργανισμών. Οπως τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, τα προβλήματα της ανθρωπιστικής κρίσης θα επιλυθούν μόνο με πολιτική διευθέτηση της ισραηλινο-παλαιστινιακής διένεξης.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ με τον Γενικό Επίτροπο της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) Πιέρ Κράχενμπουλ, επεσήμανε πως επείγει η πολιτική επίλυση της κρίσης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ενώ εξήρε το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο του UNRWA στη Γάζα και σε άλλες αραβικές χώρες, κυρίως δε, στη Συρία.
«Η Ρωσία θα συνεχίσει την σημαντική ανθρωπιστική συνεισφορά προς τους παλαιστίνιους πρόσφυγες τόσο σε διμερή βάση όσο και μέσω διεθνών οργανισμών» γράφει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ. Από την πλευρά το ο Επίτροπος της UNRWA επεσήμανε πως η συμβολή της Ρωσίας στον προϋπολογισμό του ΟΗΕ για την ανακούφιση των πληγέντων, ανήλθε στα 2 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2013, προσφέροντας σημαντική ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.