Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Στην χώρα των Ντιούκς

Στην χώρα των Ντιούκς κατοικούν καλοκάγαθοι, φτωχοί πλην τίμιοι στην πλειοψηφία τους, άνθρωποι.

Στην χώρα των Ντιούκς  ο Δήμαρχος Μπος Χογκ είναι και ο απόλυτος κυρίαρχος της πόλης.

Είναι ο εργοδότης του Σερίφη Ρόσκο και του βοηθού του Ήνος, που λογοδοτούν σε αυτόν, σύμφωνα με το σύνταγμα των ΕΠΑ.

Η χώρα των Ντιούκς βρίσκεται λίγες μόλις ώρες από την Αθήνα και βρέχεται από Πατραϊκό κόλπο, εάν τουλάχιστον πάρουμε στα σοβαρά το ιστολόγιο «Βαθύ κόκκινο»... 

Ο Δήμαρχος Πάτρας κατά το "Βαθύ κόκκινο"

8 σχόλια:

  1. Μπαίνουμε σιγα σε προεκλογική περίοδο φοβερό όμως ξεκινησε ο Στάθης μπαίνει στο χορό Ο Λάκης με το χθεσινό εμετικό τσαντίρι και αρχίζουν και τα τρολ και τα συιζο''αριστερό''αναρχοBLog σιγά σιγά να παίρνουν γραμμή το τι έχουμε να ακούσουμε για το ΚΚΕ μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα θα ξεπεράσει κατα πολύ τον αυριανισμο των ΠΑΣΟΚΩΝ....

    Giorgio Lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάθης, ο Λαζόπουλος, Ο Βαξεβάνης με το εμετικό κείμενο για την ΒΙΟΜΕ, κάτι άλλα "περίεργα" που τελικά δεν έπιασαν (http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_421.html)

      Διαγραφή
    2. Μια μεγάλη ωραία παρέα, πολλοί καμουφλαρισμένοι, στο τέλος όμως το καμουφλάζ δεν είναι και τόσο καλό και αρκετοί καρφώνονται. Θα ήθελα από το πορταλ να ανεβάζει δημοσιεύματα τέτοιου ύφους κι επιπέδου και να τα ξεφτιλίζει συνεχώς όπως και τους "αγωνιστές" δημιουργούς τους, από συριζοπασόκους μέχρι τη τελευταία και πιο ολιγάριθμη γκρούπα. Πάντα σε συνδυασμό με την πολιτική-ιδεολογική μας τοποθέτηση σε αντιπαράθεση με τα δικά τους.
      Γιατί μπορεί να λέμε καμιά φορά "δεν αξίζει να πολυασχολούμαστε" κι "ασ'τους να πάνε...", "τι απήχηση έχουν" κτλ, αλλά το πράγμα χοντραίνει συνεχώς και θέλει ανάλογες απαντήσεις.

      Διαγραφή
    3. Ναι όντως ο Πελετιδης θα παίξει πολύ!!! Από εδώ και μπρος στα διάφορα blog την τιβι από τον Λάκη και άλλους σαλτιμπάγκους γενικά θα ακούσουμε πολλά και στοχευμένα,είναι κομβικό η 1η Νοέμβρη να έχει επιτυχία αντίστοιχη του φεστιβάλ .

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    4. Να μην ξεχνάμε και της αλητείες της Αυγής για το φεστιβάλ...

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορεί κάθε φορα που γίνεται ανάρτηση για το ΚΚΕ να υπάρχει ρεκόρ αρνητικων σχολίων στο ΒΚ.
    Το συγκεκριμένο σαιτ αποτελεί την ζωντανή απόδειξη για την κατάντια της αριστεράς που αναπαράγει αστική προπαγανδα, αντικομμουνισμό και εμπάθεια σε σημείο εμμονής με το ΚΚΕ.
    Οι κομμουνιστές ποτε δεν υποχώρησαν, ούτε φοβήθηκαν φασίστες, ναζιστές, ιμπεριαλιστές. Εκείνο που πάντα μας αδυνάτιζε και μας μαχαίρωνε πισώπλατα ήταν οι "σύντροφοι" με την κόκκινη προβεια, το πρακτοριλίκι και τα οπορτουνιστικά υποκείμενα. Το ξεκαθάρισμα με τέτοια άτομα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Τελος. Αυτό, για να καταλαβαίνουν μερικοί, γιατί αποτελεί υποχρέωση μας το ξεσκέπασμα συριζαιων, ψευτοαναρχικών, ψευτοαριστερών και κάθε λογής Τυριμους.
    Ας στεναχωρώ μερικούς φίλους αλλων αρ.αντιληψεων που ανταλλάσσαμε και μια κουβέντα, όμως η αντικομμουνιστική ρητορεία είναι κάτι που δεν μπορεί να την δεχτώ, ούτε για αστείο πλέον, κυρίως στις μέρες μας που ο φασισμός στις γειτονιές θεριεύει και δολοφονεί.
    Οι υπόλοιποι που λογίζονται για αντιφασίστες και αριστεροί, ας αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής τους.
    Και κάτι ακόμα : Ο αντικομμουνισμός και η αντί-ΚΚΕ συκοφάντηση δεν βαρύνει μόνο αυτόν που την παράγει αλλά και αυτόν που την ΑΝΑΠΑΡΆΓΕΙ, κύριοι του BK καταλαβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Стаха́нов;
      Τα σχόλια για το "Βαθύ" ας απευθυνθούν εκεί καλύτερα.
      Για τα υπόλοιπα εγώ περιμένω τον σχολιασμό τους για μια πιο πραγματική (με την έννοια πως όντως εμπίπτει στις αρμοδιότητες του καταγγελόμενου) "ειδησούλα" αφού ανακατεύονται με τα της τοπικής διοίκησης:

      Περιφέρεια Αττικής: Έδωσαν γραφεία στη Χρυσή Αυγή!!

      http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/09/blog-post_25.html

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.
      @Стаха́нов;
      Δεν πιστεύω πια πως ο αντικομουνιστικός οχετός στα σχόλια στο "βαθύ" προέρχεται από κάποιου είδους "αριστερούς".
      Πλέον έχω καταλήξει πως μπαίνουν σε αυτές τις αναρτήσεις κατά βάση φασίστες που βάζουν φυτιλιές για πλάκωμα και μετά σπάνε πλάκα.

      Το πρόβλημα βέβαια είναι πως δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους που τα πιστεύουν...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.