Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση...αναλαμβάνει τον Κώστα Πελετίδη-Ποινή ακόμη και της προσωρινής παύσης προβλέπει ο Νόμος

Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τους φακέλους των πέντε δήμων -που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης- προκειμένου να πράξουν τα δέοντα, ανάμεσά τους και ο Κώστας Πελετίδης. Για τον Δήμαρχο Πατρέων η υπόθεση απεστάλλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Σύμφωνα με τη διαδικασία, όπως προβλέπεται από τον «Καλλικράτη», μπορεί να επιβληθεί αργία έως έξι μήνες ή παύση από το αξίωμα του δημάρχου.

Την ποινή επιβάλλει ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αφού απολογηθεί ο αιρετός στο πειθαρχικό συμβούλιο και υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του πειθαρχικού.

Στο πειθαρχικό συμβούλιο συμμετέχει ο πρόεδρος Εφετών της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, δύο εφέτες, ο προϊστάμενος διεύθυνσης της αρμόδιας υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και κατά περίπτωση ένας αιρετός εκπρόσωπος της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) ή της ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών).

Η συνεδρίαση και η κατάθεση των μαρτύρων είναι δημόσιες και στη συνέχεια τα μέλη του συμβουλίου, σε μυστική διάσκεψη, αποφαίνονται για την υπόθεση.
Πηγή: Best.gr
-Θα ανεχτεί ο λαός της Πάτρας να παυθεί ο Δήμαρχος που ο ίδιος εξέλεξε γιατί ...εφαρμόζει το πρόγραμμα με το οποίο εξελέγει;!
Βλέπε ακόμη:

3 σχόλια:

  1. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν οι διάφοροι Ντινόπουλοι ;

    Το εξής απλό.

    - Ότι ο Δήμαρχος της Πάτρας, όπως και οποιοσδήποτε εκλεγμένος στην Τοπική Διοίκηση ή και αλλού, αν "παυτεί" για έξη μήνες ή και για ... εκατόν δεκαέξη, ΣΚΑΣΙΛΑ του !
    Το θέμα είναι να παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Πράγματι, εκείνο που ήθελα να παρατηρήσω είναι άλλο.
      Ο Πελετίδης δεν κάνει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να εφαρμόζει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε.
      Μήπως θα πρέπει να "πάψουν" και τον λαό της Πάτρας που τον ψήφισε;
      Επιπλέον νομίζω πως η απειλή για παύση ενός πρόσφατα εκλεγμένου δημάρχου επειδή εφαρμόζει τα όσα (καθόλου "εξτρεμιστικά") εξάγγειλε, δείχνει (σε μικρογραφία) και τα όρια της αστικής δημοκρατίας, που έχει ισχύ μόνο όσο δεν θίγονται οι στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης...

      Διαγραφή
    2. Και κάτι ακόμη λίγες ημέρες πριν:
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/09/blog-post_37.html
      -Τυχαίο; Δεν νομίζω...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.