Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κυβέρνηση ...βαποράκι


Διαβάζουμε για το νέο... άθλο του ΤΑΙΠΕΔ, η αλλιώς του "Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου":

Όπως ανακοινώθηκε από το εν λόγω "Ταμείο", το διοικητικό του συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την πώληση 1615 στρεμμάτων στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου αντί του ποσού των 42 εκατομμυρίων ευρώ ή των 26 ευρώ ανά τ.μ!!!

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το εν λόγω κυβερνητικό όργανο κρίνει και
ικανοποιητικό το "τίμημα"!!!

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα και μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει, οι παραλίες αυτής της περιοχής είναι από τις καλύτερες παραλίες της Ρόδου και της Ελλάδας!

Επίσης διαβάζουμε στον τύπο ότι ο φόρος ακίνητης περιουσίας, ΕΝΦΙΑ, που σαφή στόχο έχει το ξεκλήρισμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων από τα περιουσιακά τους στοιχεία και όχι τη συλλογή χρημάτων, αφού πλέον δεν υπάρχουν, ανέρχεται για φέτος περίπου στα 3,7 δις ευρώ!

Με μία απλή διαίρεση προκύπτει ότι η κυβέρνηση, που από τη μία ξεπουλά, που χαρίζει στην ουσία τη δημόσια περιουσία στους επιτηδείους... "επενδυτές", εντελώς ξεδιάντροπα, χωρίς να κρατά ούτε τα προσχήματα, αρπάζει από τους ίδιους τους Έλληνες, μέσω του ΕΝΦΙΑ-ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ, πάνω από 145000 στρέμματα ιδιωτικής περιουσίας ανάλογης γης με αυτήν της Αφάντου, ή πάνω από 1000000 (ένα εκατομμύριο) στρέμματα αγροτικής γης ή ανάλογης περιουσίας με τα 3,7 δις του χαρατσιού.

Και αυτό μόνο για φέτος! Για να τα παραδώσει ως "βαποράκι" κι αυτά, μέσω κατάλληλων μηχανισμών, τύπου ΤΑΙΠΕΔ, στα χέρια κλεπταποδόχων!

Και φυσικά, απ' όσους δεν μπορούν να πληρώσουν - και αυτοί είναι οι περισσότεροι - θα αρπάξει τις περιουσίες τους, κατάσχοντάς τες!

Κι αυτό μέχρι που να τελειώσουν! Έτσι, ώστε αυτοί, που είχαν ένα σπίτι ή ένα χωράφι ή μια μικρή περιουσία, να μην έχουν πλέον στον ήλιο μοίρα!

Τότε βέβαια, ούτε ο ΕΝΦΙΑ θα χρειάζεται ούτε κυβέρνηση-βαποράκι, γιατί ο στόχος τους θα έχει επιτευχθεί στο ακέραιο!

Και το ερώτημα που προκύπτει: "έχουσι γνώσιν οι φύλακες;" Και αν ναι, πού είναι;

Τεύκρος
Πηγή: Φαρέτρα

4 σχόλια:

  1. Το αναγνωστικό κοινό αναμένει ανέβασμα του ρυθμού αναρτήσεων και παράλληλα εύχεται ο Trash να είναι καλά στην υγεία του

    ρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάντομ, μας έλειψες
    Ελπίζω να είσαι κλά και να περνάς καλύτερα

    Την αγάπη μου

    Με δύναμη πάλι και πάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε καλά όλοι.
    Μετά από καιρό επιστρέφω σιγά-σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.