Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο φασισμός με προβιά "λιμπεράλ"

"...Σε όλες τις δυτικές χώρες, ορισμένες μειονότητες εμφανίζουν υψηλότερα ποσοστά ανεργίας και εγκληματικότητας. Αλλά το φαινόμενο δεν πρέπει να αποδίδεται, όπως συμβαίνει, στον υποτιθέμενο ρατσισμό και στις διακρίσεις: συνήθως, η υψηλή ανεργία και η εγκληματικότητα οφείλονται στα ίδια τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά των μειονοτήτων ..."

Τα παραπάνω δεν προέρχονται από κάποιον δηλωμένο φασίστα σαν τον Μιχαλολιάκο, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά από την "φιλελεύθερη" ου μην και "αριστερή" Σώτη Τριανταφύλλου.

Αξίζει τον κόπο να κάνετε ένα κλικ στο λινκ και να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, καθώς το συμπέρασμα τρομάζει. 
Όταν οι πλέον «λιμπεράλ» φωνές επιστρατεύονται για να προπαγανδίσουν τα πιο ακραία φασιστικά σοφίσματα*, τότε ο φασισμός αποτελεί πλέον την επίσημη ιδεολογική επιλογή της αστικής τάξης για το ξεπέρασμα της κρίσης της.
_____
*Σε άλλο σημείο η Σ.Τ. επαναλαμβάνει (με κάπως πιο σοφιστικέ τρόπο) το γνωστό χρυσαυγίτικο «ρατσισμός υπάρχει μόνο ενάντια στους έλληνες». Αντιγράφω:

"...Κοντολογίς, η πολυπολιτισμικότητα είναι μια τερατωδία: ενθαρρύνει τις εθνοτικές ομάδες να προσκολλώνται σε συνήθειες, πρακτικές και γλώσσες της παλιάς πατρίδας. Αυτή η στάση δεν εξηγείται μέσω του υποτιθέμενου φόβου της φυλετικής βίας και της πολιτιστικής συγγένειας μεταξύ των μελών της κάθε μειονότητας – αποτελεί συνέπεια της ίδιας της πολιτικής των χωρών υποδοχής η οποία οξύνει τον ρατσισμό όχι μόνον εναντίον των μειονοτήτων, αλλά, ιδιαίτερα, εναντίον του κύριου κορμού της κοινωνίας.
Εξάλλου, αυτός ο λεγόμενος κύριος κορμός της κοινωνίας απειλείται τόσο δημογραφικά όσο και πολιτιστικά..."
Βλέπε ακόμη:

5 σχόλια:

  1. Άθλια. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε

    ρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο φασισμός αποτελεί πλέον την επίσημη ιδεολογική επιλογή της αστικής τάξης για το ξεπέρασμα της κρίσης της." Ακριβώς! Αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά εμετός.....

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κλπ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Της πάει το μουστακάκι πάντως!

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.