Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΝΟΤΙΑ(!!!!!!!) Κορέα: Ηλικιωμένες γίνονται ιερόδουλες για να...τρώνε

Ενώ σε όλο τον κόσμο οι γιαγιάδες λένε παραμύθια στα εγγόνια τους, στην καλύτερη περίπτωση, ή, ίσως στη χειρότερη, κοιτούν έξω από το παράθυρο κάποιου οίκου ευγηρίας, στη Νότια Κορέα, οι γυναίκες από εξήντα και άνω προσπαθούν να βρουν πελάτες για να κάνουν σεξ και να εξασφαλίσουν το καθημερινό φαγητό τους. Σύμφωνα με το οδοιπορικό του BBC στην Σεούλ, οι ηλικιωμένες γυναίκες που στην πλειοψηφία τους έχουν εγκαταλειφθεί από τα παιδιά τους, αφού όπως δηλώνουν αυτά φροντίζουν για τα δικά τους γηρατειά, μαζεύονται στο κεντρικό πάρκο Jongmyo Park, εκεί όπου οι ηλικιωμένοι άντρες συχνάζουν για σκάκι και κουβεντούλα και προσπαθούν να τους πουλήσουν το ενεργειακό πότο «Bacchus», γι' αυτό άλλωστε και τις αποκαλούν «Bacchus Ladies».

Πηγή αφίσσας εδώ
Όμως, απώτερος στόχος των γυναικών αυτών, εκτός από την πώληση του ενεργειακού ποτού στους συνομήλικούς τους Νοτιοκορεάτες, είναι να τους παρασύρουν στο κοντινό «μοτέλ της αγάπης» για μερικές ώρες σεξ, αλλά και φαγητού, που συνοδεύεται από την παροχή ηλεκτρικής κουβέρτας και με κέρδος 20 ευρώ τη φορά! Όπως δηλώνει στο BBC, η γιατρός Lee Ho Sun, που είναι ίσως η μόνη επιστήμονας που διερευνά το φαινόμενο της πορνείας των ηλικιωμένων γυναικών στη Νότια Κορέα, οι γυναίκες αυτές κατέφυγαν στην πορνεία σε μεγάλη ηλικία, επειδή δεν μπορούν να βασιστούν στην οικογένειά τους και εξαιτίας των χαμηλών συντάξεων που εισπράττουν, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη από σεξουαλική εκπαίδευση, λόγω της συχνής εμφάνισης σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.


Η δόκτωρ Lee εξηγεί ότι οι ηλικιωμένες «ιερόδουλες» κάνουν αμφίβολες ενέσεις στους περιστασιακούς συντρόφους τους, για να τους προσφέρουν μια «αξιοπρεπή στύση» με βελόνες που χρησιμοποιούν πάνω από δέκα φορές! Έτσι, οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες πλήττουν το 40% των ηλικιωμένων αντρών και η δόκτωρ Lee επιμένει ότι η μόνη λύση είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ατόμων αυτών που θα οργανωθεί από τις κατά τόπους κυβερνήσεις. Αλλά, για τους παπούδες και τις γιαγιάδες στη Νότια Κορέα το φαγητό είναι ακριβό, το σεξ φθηνό και η ανθρώπινη ζεστασιά ελάχιστα διαθέσιμη, όσα και να πληρώσει κανείς.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
-Καταλάβαμε τώρα γιατί παίρνει τα ποσοστά που παίρνει, και τα ειρωνεύονται (προσθέτοντας και μπολικη σάλτσα πάντα) τα παπαγαλάκια της πρεσβείας, ο Κιμ-Γιονγκ-Ούν στον Βορρά; 

16 σχόλια:

  1. Ε ρε ανάπτυξη και "ασιατικές τίγρεις" και δεν συμμαζεύεται...

    Μέχρι να πεθάνουνε π&#τσα τρώνε για να επιβιώσουν, κυριολεκτικά όμως!

    Για όσους απορούν γιατί οι πολιτικοί πρόσφυγες κατευθήνονται στον Βορρά με αφετηρία τον Νότο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Trash όντως ισχύει αυτο που λες για κατεύθυνση στο Βορρά; Αν ναι στείλε μου κάποια πηγή γιατί θέλω να το τρίψω σε πολλές μούρες.

    Βασίλης ο από προχτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Βασίλης ο από προχτές:
      Είχα δημοσιεύσει το λινκ από αγγλική πηγή, σε ζητήση για την Λ.Δ.Κορέας στο Redfly planet. Πιο συγκεκριμένα για νεκρό από τα πυρά του νοτιοκορεάτικου στρατού στην νεκρή ζώνη μεταξύ των δύο χωρών, που προσπαθούσε να περάσει στον βορρά. Αντίστροφη είδηση δεν υπάρχει.
      Το θέμα είναι πως στο redfly δεν βάζουμε "ετικέτες", και πάει επάνω από χρόνος, οπότε η διαδικασία να το ψάξω είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν σου περισσεύει χρόνος, ρίξε μια ματιά εκεί-θα το βρεις σίγουρα

      Διαγραφή
  3. Δε θυμάμαι που το διαβασα ή το άκουσα, αλλά λένε αν η ποδοσφαιρική ομάδα της Β. Κορεας δεν εχει καλη παρουσία και δεν σημειώνει επιτυχίες στα τουρνουά που συμμετέχει, στέλνουν τους ποδοσφαιριστές στα ορυχεια να σκαβουν...

    Δε θυμάμαι που αλλά είχα διαβάσει ένα ανέκδοτο για το ποδόσφαιρο με τον Στάλιν, που είναι απάντηση σε αυτές τις μλκιες.

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      -H ποδοσφαιρική που είχε "αυτομολήσει σύσωμη" (άλλη τεράστια νεροφίδα του δυτικού τύπου) στο προηγούμενο Μουντιάλ, αλλά ήταν όλη στην θέση της;

      -Σημειωτέον πως ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας της Λ.Δ.Κορέας έχει καταγωγή από τον ...νότο, έχει αυτομολήσει (χωρίς εισαγωγικά) στον Βορρά, και τότε που το είχα κοιτάξει έπαιζε αν θυμάμαι καλά στην ...Ιαπωνία!!!
      -Το ανέκδοτο για τον Στάλιν και το ποδόσφαιρο:
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/06/blog-post_25.html

      Διαγραφή
  4. What is surprising, however, is that some people go back to North Korea. According to reports in Joongang Daily, as many as 100 “double defectors” may have crossed back over the Chinese border this year to return to their home state. “Double defectors” have even been used in press conferences by the North to tell the people of the hermit state of the horrors that await people in the south.

    Today at NKNews, Gianluca Spezza writes about the economic, social, and personal reasons many that could cause North Koreans to return home. It makes for a depressing read.

    Spezza points out that many North Korean refugees are either poor originally, or sometimes a member of the richer elite. Both are often dismayed to find that their relative position in society is worse in South Korea than it is in the North. Half of North Koreans in South Korea are currently registered as unemployed, for example, often because they lack any employable skill.

    In addition to economic reasons, many find themselves unable to cope with the faster pace of life in South Korea, and they are often looked down upon by their new Southern neighbours. Recent North Korean government actions have led South Koreans to view Northern refugees with suspicion, and language differences mark them out and create problems communicating. Sadly, even simple social practices such as dating, can seem impossible for North Koreans, Spezza writes, and some simply decide they were better off North of the border.

    Read more: http://www.businessinsider.com/some-north-korean-refugees-are-so-depressed-by-their-life-in-the-south-that-they-go-back-north-2012-8#ixzz2qRN6p0Pf

    ημιάγριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ημιάγριος:
      Αυτο το θυμάμαι από την Μεγαλούδη, αλλά δεν είχα παραπομπή.

      Καλό θα είναι να θυμόμαστε επίσης επίσης πως το ποιός είναι "νότιος" και ποιός "βόρειος" είναι πολύ σχετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς κατά την διάρκεια του πολέμου μεγάλες μάζες αμάχων μετακινούνταν συνεχώς στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το μέτωπο, το οποίο άρχισε να κινείται από το νότιο άκρο της χώρας, έφτασε στα βόρεια σύνορα της, και σταθεροποιήθηκε περίπου στην μέση, στα σημερινά σύνορα των δύο Κορεάτικων κρατών.
      Έτσι το ποιός βρέθηκε που, ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα συγκυρίας.

      Εκείνο που ήθελα να ψάξω ήταν η είδηση για τον θάνατο πρόσφυγα από τον νότο στον Βορρά, από νοτιοκορεάτες στρατιώτες πέρσι περίπου, είδηση που πέρασε στα "ψιλά".

      Διαγραφή
  5. καλα εκει στην Ν. ΚΟΡΕΑ δεν εχουνε συριζα να κανει τον καπιταλισμο ανθρωπινο. Και μετα σου λεει στον βορρα εχουνε δικτακτορια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Μπορεί να μην έχουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από "ανάπτυξη" όμως, πετάνε λέμε. Τι να τον κάνουν εκεί τον ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
  6. Το βρήκα:

    Τι έγινε ρε παιδιά;
    Οι νοτιοκορεάτες ζητάνε πολιτικό άσυλο στον βορρά με κίνδυνο της ζωής τους, και ο νοτιοκορεάτικος στρατός τους πυροβολεί;
    Αυτό και αν είναι από τα άγραφα...

    "Ο νοτιοκορεατικός στρατός έριξε «εκατοντάδες» σφαίρες εναντίον του άνδρα που προσπάθησε χθες να περάσει παράνομα στη Βόρεια Κορέα. Ο 47χρονος Νοτιοκορεάτης Ναμ Γιονγκ-Χο σκοτώθηκε χθες το μεσημέρι ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον ποταμό Ιμτζίν ο οποίος ορίζει ένα μέρος των δυτικών συνόρων με τη ΛΔ Κορέας.

    Σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη στρατηγό Τσο Γιονγκ-Σουλ, οι στρατιώτες είχαν ρίξει πολλές προειδοποιητικές βολές πριν ανοίξουν πυρ εναντίον του άνδρα. Περί τους 30 στρατιώτες χρησιμοποίησαν τα όπλα τους, ρίχνοντας «πολλές εκατοντάδες σφαίρες», διευκρίνισε.

    Τα κίνητρα του Ναμ Γιονγκ-Χο παρέμειναν άγνωστα, αλλά σύμφωνα με το διαβατήριο που είχε πάνω του, είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ιαπωνία τον Ιούνη. Το Τόκιο είχε απορρίψει το αίτημά του.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας υπεραμύνθηκε της αντίδρασης των μεθοριακών φρουρών."
    http://www.902.gr/eidisi/diethni/26866/koreatiki-hersonisos-notiokoreatika-strateymata-ektelesan-andra-poy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλες πηγές για το παραπάνω εδώ:
      http://www.abc.net.au/news/2013-09-16/man-shot-defecting-from-south-to-north-korea/4961336
      http://www.cnn.com/2013/09/16/world/asia/south-korea-border-shooting/
      http://news.sky.com/story/1142763/south-korea-man-shot-trying-to-head-north
      http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/asia/article3871262.ece

      Διαγραφή
  7. Υπάρχει και αυτό.

    "Driven to desperation by family troubles or business failures, six South Korean men, and one woman, risked their lives by jumping into the freezing waters between China and North Korea, or trekking across ice, to reach the secretive state where they believed they could start again.
    This week, the repatriation to Seoul of six men, aged between 27 and 67, who defected to North Korea between 2009 to 2012, has shone a spotlight on a trickle of defectors who swum against the current."
    http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/10/29/north-korea-defect_n_4173075.html

    ημιάγριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TRASH. καλα ρε παιδι μου αφου σκοτωσε λεει τον θειο του ο αλλος δεν φοβηθηκε να θελει πολιτικο ασυλο. και καλα αφου ο σοσιαλισμος λεει κατερρευσε και θα ζουσαμε στον παραδεισο τη συνεβη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Συνέβη πως οι νοτιοκορεάτες είναι πολύ μπροστά τελικά.
      Δεν "αξιοποίησαν" μόνο τις παραλίες τους, όπως εδώ, αλλά τώρα "αξιοποιούν" και τις γιαγιάδες τους. Φαντάζομαι πως τις κόρες, τις γυναίκες και τις αδερφές τους, θα τις έχουν "αξιοποιήσει" από καιρό τώρα...

      Διαγραφή
  9. TRASH. εδω βουλιαξε καραβι υπερφορτωμενο και με μετασκευες που αλλαξανε το κεντρο βαρους και δεν ετρεχε τιποτα. τωρα θα πουνε οτι φταιει ο θεος και η τυχη και καθαρισανε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.