Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Μια εικόνα - μια εποχή

«Είχαμε συγκίνηση, είχαμε χιούμορ, αλλά και πολλά δώρα κατά τη διάρκεια της παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ένα από τα δώρα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν ότι η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασύλου έδωσε δώρο ένα Δελτίο Αιτούντος Ασύλου με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του κυρίου Δένδια και μάλιστα εκεί είχαμε το περισσότερο γέλιο» (εδώ μετά το 45:00:)

Και όχι, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Πρόκειται για γεγονός και εικόνα που αυτοσχολιάζονται. Πρόκειται επίσης για γεγονός και εικόνα που δεν πρόκειται με την καμία να ξεχαστούν, πρόκειται για γεγονός και εικόνα που θα μείνουν ως ιστορικά τεκμήρια τα οποία κατεξοχήν μαρτυρούν την εποχή στην οποία ζούμε.
Πηγή: Oldboy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.