Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΛΑΕ, ΘΩΡΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ:


Γίνονται εδώ διαδηλώσεις, απεργίες, κλπ. σιγή ασυρμάτου τα ΜΜΕ. Μούγκα στη στρούγκα.
Αλλά υπερπλήρη τα ρεπορτάζ από τις "πορτοκαλί"-χακί ομοειδείς της ...Ουκρανίας(!),
ου μην αλλά και της ...Βενεζουέλας(!!)
(λογικό, καθότι οι ιδιοκτήτες μερικών καναλιών εδώ, έχουν πετρελαιοπηγές εκεί...)!

Όλη η έμφαση στις εκλογές,
όπου δεκαοχτώ κόμματα διαγκωνίζονται για ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!

Και όπου το σύστημα φροντίζει με επιδέξιους χειρισμούς, μπαλτάκους κλπ.

1. Να κοντύνει η ΝΔ, δια της ΧΑ και της ΑΝΕΛ, τόσον, όσον απαιτείται για να
2. Ψηλώσει όσον απαιτείται ο (πασο)ξύριζα ώστε να βγεί πρώτο κόμμα, και να ευεργετηθεί δημοκρατικώς δια του bonus των 50 εδρών, ΑΛΛΑ, όχι τόσο πολύ ώστε να έχει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, και τούτο δια της πριμοδότησης των ελαιοποτάμων και "λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων..."(*).

Ετσι, την επομένη του οιουδήποτε εκλογικού γκάλοπ, αι "λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις" θα την πέσουν ..."ενωτικώς" στο ΚΚΕ, που δεν θα στέργει στην σύμπηξη της "αντιμνημονιακής", έτι δε και "αντιφασιστικής", ενότητας.

Τούτου τεξαμένου, μετά μένει "δυοίν αγαθοίν θατέρου τεύξασθαι", για το σύστημα, δηλαδή τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και τους ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ:

1. Είτε ενδίδει το ΚΚΕ και γίνεται, έστω και δια της ανοχής, συνένοχο στα "επιτεύγματα" μιας "αριστερής διακυβέρνησης", που απλώς θα διεκπεραιώσει τα καθήκοντα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ μέ άλλο, "δημοκρατικό" τρόπο....
2. Είτε μουλαρώνει το ΚΚΕ στο ΟΧΙ, και πάμε, μέσω επαναληπτικών εκλογών, η απευθείας, με ανίερες συμμαχίες, σε "Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας", αριστεροδέξια η ό,τι είναι πρόσφορο τέλος πάντων, "κατάσταση ανάγκης" γαρ, οι "δανειστές" κλπ..
Μόνο, που, τώρα, η "Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας", ή όπως θα βαφτιστεί, θα διεκπεραιώσει τα καθήκοντα του Φασισμού με όχι και πολύ δημοκρατικό τρόπο, γιατί θα πρέπει να μπουζουριάσει τους μουλαρωμένους σταλινικούς Κομμουνιστές, μην τύχει και ξεσηκώσουν τον Λαό, και πάρει, ξαφνικά, σχήμα και σώμα το "φάντασμα, που πλανιέται πάνω από την Ευρώπη".

Διότι, εδώ, που έχει φτάσει ο Καπιταλισμός, μόνο σε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα μπορεί να ελπίζει.
Αυτά, που είδατε μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτε - άσε, που, δεν έχουν ξεδιπλωθεί και όλες οι δευτερογενείς συνέπειές τους.
Και αφού (λέω τώρα, σαν Σεχτάρ) ο Φασισμός είναι το τελευταίο, ανώτερο, στάδιο της Αστικής Δημοκρατίας, η ολοκληρωμένη μορφή του πολιτικού εποικοδομήματος της οικονομικής, και άρα κοινωνικής, κυριαρχίας του Κεφαλαίου, ...
... Η ΕΠΟΜΕΝΗ/ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ(;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΜΑΒΡΟ Η ΜΕ ΡΟΖ ΠΙΤΣΙΛΕΣ, ΑΝ Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.

Κι εκεί θα δείς, Λαέ,
και δουλειές, και μεροκάματα, και ωράρια, και περίθαλψη, και συντάξεις, και σπίτια, και καταθέσεις....
και Πατρίδα, και Αιγαίο, και κοιτάσματα,....
και όλα τα καλά!!!

Στις εννηά του μήνα, Απεργία. Με το ΠΑΜΕ.
Και όλοι στα συνδικάτα, και στις εκλογές μάβρο στους φασίστες και τα άλλα νευρόσπαστα του Κεφαλαίου.
Μόνο έτσι ανατρέπονται τα σχέδια, και σώζεται ό,τι μπορεί πια να σωθεί.
----------------------------------------
(*) Το ΚΚΕ δεν ανήκει στις "λοιπές δημ. δυνάμεις", και ορθώς, διότι είναι "σταλινικό".

2 σχόλια:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.