Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αντιφα χαρές και πανηγύρια

Συνελήφθη δημοσιογράφος μέσα στον «Ελεύθερο Τύπο» μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή


Συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, η αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, στον Ελεύθερο Τύπο και Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητείται και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, το επίμαχο δημοσίευμα στον σημερινό Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το οποίο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θεώρησε ότι την θίγει είναι το εξής:
Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική! 
Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν.
Left.gr

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ:

«Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες», φώναξε η Ραχήλ Μακρή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που έγινε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τον Ηλία Κασιδιάρη, όπου φαίνεται να συνομιλεί με τον Τάκη Μπαλτάκο.
Το θερμόμετρο στην αίθουσα της Βουλής ανέβηκε όταν έγινε αναφορά σε εμπλοκή και του Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που εξόργισε τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ παρενέβησαν και οι παριστάμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν.

«Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή» φώναξε ο Νίκος Μίχος, ενώ ο Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει ότι ο Σαμαράς είναι φασίστας.

Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Βλάχος, ο οποίος αρχικά έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους και έκοψε τη συζήτηση, λέγοντας: «Δε θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι».
Έθνος

Ραχήλ Μακρή σε κυβέρνηση: Είστε χούντα, θέλετε να φυλακίσετε αθώους
Μετά την αποκάλυψη του βίντεο-σοκ με την συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη


Εκρηξη οργής στην επιτροπή εμπορίου στη Βουλή μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας-σοκ Τ. Μπαλτάκου-Ηλ.Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος έθεσε θέμα διαδικασίας μετά την δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, εμπλέκοντας και τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και οι χρυσαυγίτες βουλευτές Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος με τον πρώτο να φωνάζει ότι ο «Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή» και με τον δεύτερο να αποκαλεί τον πρωθυπουργό «φασίστα».

Λάδι στη φωτιά έριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή η οποία εξαπέλυσε και αυτή πυρά κατά της κυβέρνησης λέγοντας: «Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους».


«Δε θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι», παρενέβη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος ο οποίος έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους και έκοψε τη συζήτηση.
Το Βήμα

Ρεπορτάζ MEGA.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΑΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ LEFT.GR ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, Η ΜΑΚΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ" ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ...


Ο κ. Δ. Χαντζόπουλος και το χιούμορ του αυλικού

Κυρίτσης Γιώργος|13.11.2013
Αυγή

Ο σκιτσογράφος των Νέων κύριος Δημήτρης Χαντζόπουλος στη σημερινή του γελοιογραφία στη σελ. 9 των Νέων αναπαριστά την παρουσία των βουλευτών Ραχήλ Μακρη και Ζωής Κωσταντοπούλου το Σάββατο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ως χορευτικό σόου με pole dancing σε στριπτιτζάδικο, όπου το κοινό χειροκροτεί τις δυο κοπέλες ενόσω αυτές κάνουν σέξι κόλπα στη σκηνή. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Χαντζόπουλος ζωγραφίζει καλά και δεν έχει ανάγκη επεξηγήσεων, ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να γράψει ως διάλογο των θαμώνων του στριπτιτζάδικου: "Δεξιά είναι η Ραχήλ και αριστερά η Ζωή, λέει ο ένας θαμώνας. Κάνουν κ κάτι άλλο; Ρωτάει ένας άλλος. Άκουσα ότι κάνουν και μηνύσεις, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τον σερβιτόρο", απαντά ο πρώτος παραπέμποντας ευθέως στην καταναγκαστική εκπόρνευση των κοριτσιών που συνηθίζεται σε τέτοια μαγαζιά.

Ας παρακάμψουμε τον σεξισμό και την ευκολία με την οποία ο υπάλληλος του κου Ψυχάρη, χαρακτηρίζει τις αντιπάλους του αφεντικού του πόρνες. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Χαντζόπουλος ότι, ακόμα και στην εφημερίδα που εργάζεται, το χιούμορ καταξιώνεται κοινωνικά μόνο όταν είναι εναντίον του ισχυρού και υπέρ του αδυνάτου. Στην αντίθετη περίπτωση πρόκειται για το χιούμορ του γελωτοποιού της αυλής που κουνάει κουδουνίστρες για να γελάνε οι βασιλιάδες και οι αυλικοί.

Left.gr
13/11/2013
Συνεχίζοντας την σεξιστική αθλιότητα της Τρίτης, ο σκιτσογράφος των «Νέων» Δ. Χαντζόπουλος αναδεικνύει τις... γόβες Laboutin ως το σύμβολο της «ψευτοεπαναστάτριας» Τζάκρη, κατά τη λογική Χαντζόπουλου που δε δέχεται παρεκκλίσεις από το μνημονιακό μονόδρομο από κυρίες με γόβες (!).

Μάταιη βέβαια η προσπάθεια να πέσει πιο χαμηλά από τη δική του χυδαιότητα της Τρίτης 12/11, όταν παρουσίασε ως... στριπτιζέζ τις Κωνσταντοπούλου και Μακρή επειδή «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πραξηκοπηματική εισβολή στην ΕΡΤ.
-ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; 
-"ΞΕΠΛΕΝΕΙ" Η "ΑΝΤΙ-ΝΔ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ;
- ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΛΟΣ" ΦΑΣΙΣΜΟΣ; 
-ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Η Ρ. ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΕΣΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ;
Πηγή: Lenin reloaded
Update:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.