Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Οργή οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ζαγοράκη

Ανακοίνωση κατά της υποψηφιότητας του Θ.Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο εξέδωσαν έξι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλώντας τον κόσμο της ομάδας να τον "μαυρίσει" στις επικείμενες εκλογές.

 Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Τον Ιούνιο του 2007 σε υποδεχθήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων να μπεις μπροστά. Να ξεβρωμίσουμε από το τρύπημα δεκαετιών, να πάρουμε στα χέρια μας αυτή τη χειμαρρώδη δύναμη που λέγεται κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., την ακατανίκητη ορμή αντίστασης απέναντι σε κάθε τι στημένο και παρακμιακό που σκοπίμως κρατούσε τον Σύλλογο δέσμιο μικροσυμφερόντων και τον καταδίκαζε στη μετριότητα, φοβούμενος την ε(ξε)γερσή του. Ζητήσαμε ως αντίτιμο μόνο την εντιμότητά σου. Ούτε τα λεφτά σου (;), ούτε τ' ονομά σου.

Σου ζητήσαμε να φερθείς φιλότιμα και αντρίκεια, όπως σου φέρθηκαν αυτοί που σε ξεπροβόδιζαν χοροπηδώντας στη βροχή ένα βροχερό απόγευμα στην Ξάνθη, αυτοί που σε επισκέπτονταν στην Αγγλία και σου φερθήκανε όπως φέρονται σε αδερφό σε γαλαρία, αυτοί που έκαναν «μούχτι» τις βλαχομαγκιές σου με την φανέλα της κούλας 44 μέσα στην Τούμπα ως αντίπαλος.
Η ιστορία διέψευσε την τυφλή πίστη μας ότι αγαπάς άδολα τον Π.Α.Ο.Κ. Τα γεγονότα γνωστά και καταγραπτέα από την Ιστορία. Αποδείχθηκε πόσο τίμησες την επιταγή που σου παραδώσαμε εν λευκώ να καθαρίσεις τον ΠΑΟΚ, όταν σε πιάσανε τα ψυχολογικά σου τον Οκτώβρη του 2009 που παράτησες τον Σύλλογο στα δύσκολα για να γυρίσεις ξανά τον Γενάρη του 2010, λες και ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν μαγαζάκι σκυλάδικης συνάθροισης απελπισμένων αγροτών που επισκέπτεσαι συχνά, όταν αποφάσισες να χαντακώσεις την ομάδα προσλαμβάνοντας με δικά μας λεφτά τον υπάλληλο του Κόκκαλη να σου κάνει τις δουλειές με τα κουμπαράκια στην Κρήτη χρεώνοντας τον Σύλλογο και ανοίγοντας το δρόμο για την σφαγή στο κλεάνθης σκουλικίδης (για την οποία ακόμα περιμένουμε να αντιδράσεις), όταν μαζευτήκαμε 10.000 κόσμος στην Καμάρα και σου ζητήσαμε τα ονόματα αυτών που παρελκυστικά σου υπόσχονται λύση για τα χρέη και ακόμα μας τα δίνεις, όταν όρισες αντιπρόεδρο στο σπίτι μας τον τύπο που του έσπαγες επιταγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεχνώντας επιμελώς ότι ήσουν διορισμένος διαχειριστής και όχι μεγαλομέτοχος για να πράττεις με αποφασίζουμε και διατάζουμε, όταν βούλιαξες την μπουτίκ – παραμάγαζο των ευρύτερων συγγενών σου, όταν ...όταν ... όταν...η λίστα ανεξάντλητη.
Και αφού τιμωρήθηκες στην ανυπαρξία σου φεύγοντας, περιοριζόμενος σε ρόλο καλησπεράκια στην νέα σου δουλειά (η δουλειά δεν είναι ντροπή), χθες μόλις το βράδυ σφίγγεις το χέρι της γνωστής μαριονέτας, λιμανίσιου χρηματοδοτούμενου (παλαιόθεν-τότε που έριχνε κυβερνήσεις με τις ευλογίες του σωματείου με 2 προέδρους στη φυλακή) που παριστάνει τον πρωθυπουργό του κρατιδίου και αποκαλεί τον ΠΑΟΚ μπαογκ περιπαικτικά σε επίσκεψή του σε ΔΕΘ, του ανεπάγγελτου το κόμμα του οποίου, μεταξύ άλλων μνημονιακών, έχει καταδικάσει χιλιάδες ψυχές να ζούνε στην σκιά της ανέχειας και να εξασφαλίζει σίτιση από τους κάδους των σκουπιδιών, επιδιώκοντας καταφανώς οπαδική ψήφο και επιρροή πολιτικής σκοπιμότητας, παίζοντας για άλλη μια φορά το δουλικό υποτακτικό παιχνίδι των εκάστοτε εντολέων σου.

Σφίγγεις το χέρι του δικομματικού μετώπου που σε χειροτόνησε, όταν αυτό έχει οδηγήσει κατά συναυτουργία 1.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, όταν αυτό έχει δωρίσει 2,6 δισεκατομύρια δραχμές με φωτογραφική διάταξη του Υπουργού των Οικονομικών τον Δεκέμβρη του 1990 στο Τουρκολίμανο, του ίδιου κόμματος που τον Μάρτη του 2009, επί δικιάς σου προεδρίας, τάισε ληγμένα χημικά έξω από τον Ναό χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδων, τρομοκρατώντας και εκδιώκοντας μικρά ΠΑΟΚτσάκια από το σπίτι τους, το κόμμα και τον συνασπισμό κομμάτων που χάρισε εκατομύρια ευρώ με άρθρα 44 και 99, σε δεκάδες ΠΑΕ και αρνείται πεισματικά, όχι να χαρίσει, αλλά να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας που σε ανέδειξε. Αυτό το σκυλολόι προσκύνησες τολμώντας να ζητάς και στήριξη από το λαό.

Άκου λοιπόν (μεταμφιεσμένε) σκύλε που μάλλον εξαρχής ήσουν γατί και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. και οι οπαδοί του αποτάσσουν τους υπαλλήλους των τραπεζιτών που γονάτισαν τούτο τον τόπο, δεν τους ψηφίζουν, αλλά τους καταβαραθρώνουν και τους πολεμούνε μέχρι ενός.
Είσαι το ίδιο ανεπιθύμητος σε μας, όσο είναι η λαίλαπα των μνημονίων και αυτών που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούνε ακόμα και σήμερα να μιλάνε για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, είναι εναντίον όλων, ο ΠΑΟΚ δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του και την μετωπική του σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη, ούτε ζητιανεύει παρασκήνια.
Δεν μας νοιάζει ποιοι σε στηρίζουν και η μπίζνα κανενός, ούτε τρώμε την παραμύθα των νεόδμητων site της παρακμής και της παραπληροφόρησης που μύρισαν μεδούλι και άρχισαν τον ψεκασμό υποστήριξής σου. Απαγορεύουμε δια ροπάλου να εκμεταλλεύεσαι τα ιερά 4 γράμματα . Σε εγκαταλείπουμε στην (γραφική) μοίρα σου.
ΥΓ 1 Ο αρχι-αληταράς του ανέκδοτου που λέγεται «ελληνικός αθλητισμός», ο κατά δική του ομολογία καθηγητής της αλητείας, ομολόγησε σε αποστροφή του λόγου του χτες φόρα παρτίδα και ανερυθρίαστα ότι πάνε να πιάσουν κορόιδα τον κόσμο με βάση την ομάδα που υποστηρίζει: «εγώ εκπροσωπώ τους αρειανούς, πήραμε και αυτόν για να μαζέψει τους ΠΑΟΚτσήδες». Αυτό από μόνο του τα λέει όλα και για τον ρεβολούσιον και για τα κόμματα που τον στηρίζουν, τα ίδια κόμματα που κλείνουν ξαφνικά το μάτι στον Μώραλη και τον Πόλντο για τη δημαρχία Πειραιά. Ο νοών, νοείτω...
Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μαυρίσει τον Ζαγοράκη μέχρι τελικής πτώσης ως ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ των προσδοκιών του, ως ΠΡΟΔΟΤΗ των ονείρων του και τώρα και ως ΥΠΗΡΕΤΗ του πιο καταστροφικού, αισχρού και αυταρχικού πολιτικού συνονθυλεύματος που κυβέρνησε την Ελλάδα μεταπολεμικά και την έχει φέρει στην απόλυτη παρακμή και στη διάλυση κάθε έννοιας κοινωνίας.
ΥΓ 2 Εμείς σκύλε που ήσουνα γατί, πολεμάμε για έναν ΠΑΟΚ ψηλά, υπηρετώντας το Σύλλογο με καρδιά και φωτιά. Ο δρόμος αύριο οδηγεί στο σπίτι μας, σε έναν ακόμα από τους χιλιάδες αγώνες ενάντια στην σαπίλα αυτών με τους οποίους διάλεξες να συμπορευτείς. Αύριο θα πάρει την απάντησή της η αγαπημένη ομάδα του πρωθυπουργίσκου υπό επιτήρηση που στηρίζεις. Δεν θα μας αποπροσανατολίσεις, δεν θα ασχοληθούμε ξανά με τα θλιβερά μονοπάτια σου. Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και ο εχθρός είναι ο ίδιος. Καθρέπτης του, το σωματείο των γερμανών πρακτορίσκων, γεννοβολιό ναύσταθμου αεροπλανοφόρων".
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Πηγή: paokmania μέσω Revolnow

5 σχόλια:

 1. καλά τα γραφουν οι οπαδοί του παοκ για τον Ζαγοράκη.Για την εκτροπή που συνβαίνει στον πειραιά, δεν τολμάει να γράψει κανεις όμως.Ουτε ενας!

  Αναφέρομαι φυσικά στον Μώραλη που ένα μηνα πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι αγαπάει τον δήμο και ανερυθρίαστα ζητάει να τον ψηφισουμε επειδή είναι ολυμπιακός (λες και οι αλλοι δεν ειναι) και επειδή τον υποστηρίζουν οι πρόεδροι του ολυμπιακού.

  Από ποτε η αγάπη για μια ομάδα αποτελεί επιχείρημα για να στήσει κάποιος την πολιτική του πορεία; Ο ολυμπιακος ειναι οχημα του καθε ουρανοκατευατου για να φτιαξει πολιτικη καριερα; Δεν ντρέπεται κανεις που κάποιοι εκμεταλλεύονται το ονομα και την αγαπη μιας λαϊκής ομάδας για να ανάβουν πολιτικά; Κανενας ΠΑΟΚ κανενας Ολυμπιακος και καμια άλλη ομάδα δεν πρέπει να γινει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, για να παίξουν οι κεφαλαιούχοι τα πολιτικά τους παιχνιδια
  Lampros K.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Lampros K.:
   Για την υπόθεση με τον Μώραλη στον Πειραιά δεν είναι αλήθεια πως δεν έχει γράψει κανένας.
   Έχουμε ήδη γράψει εμείς π.χ.:
   http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3288.html

   Διαγραφή
  2. @Lampros K.
   "Από ποτε η αγάπη για μια ομάδα αποτελεί επιχείρημα για να στήσει κάποιος την πολιτική του πορεία;"

   Από τότε που έγινε αντιληπτό πως η ομάδα συγκεντρώνει εύπλαστες μάζες στην κερκίδα της αρένας που χρειάζονται τον χειραγωγό τους και δη επειγόντως.
   Πήγαινε λίγο μακρύτερα πίσω στο παρελθόν, για να δεις πως από το Κολοσαίο της Ρώμης ή τον Ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης ανακηρύσσονταν Αυτοκράτορες.

   Ο ξάδελφος από την Θεσσαλονίκη απόψε θα είναι χαρούμενος κι εγώ λυπημένος. Πρώτα είμαστε όμως με τους εργάτες, μετά με την ομάδα μας. Αμφιβάλλω για τη σύμπλευσή του με το κείμενο. Ειδικά στην αποστροφή-κορύφωση "εναντίον όλων".
   Τι μου θυμίζει άραγε αυτό το "εναντίον όλων";

   @TRASH
   Ένσταση και για το άλλο ποστ, εκεί.

   graf

   Διαγραφή
  3. @graf:
   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και εννοείται πως δεν ταυτίζομαι με το κείμενο των οπαδών του ΠΑΟΚ (πολύ περισσότερο που είμαι και Ολυμπιακός ....)

   Δεν κατάλαβα την ένσταση σε ποιό ποστ αναφέρεται και ποιά ακριβώς είναι.

   Αν εννοείς αυτό με τον Μώραλη, ανέβηκε με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με αυτό. Την ανάδειξη δηλαδή του ζητήματος πως κάποιοι οπαδοί αντιδρούν στην χυδαία χρησιμοποίηση τους από παράγοντες των ομάδων τους.
   Αυτό δεν σημαίνει επ'ουδενί φυσικά πως ταυτίζομαι και με τις υπόλοιπες απόψεις τους.

   Ούτως ή άλλως, εδώ και χρόνια στο γήπεδο έχω πάει μόνο για να παρακολουθήσω ερασιτεχνικό...

   Διαγραφή
  4. @TRASH
   Εννοώ, ένσταση και για το http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/04/blog που παραπέμπεις πιο πριν, με σχόλιό μου εκεί.

   Η ένσταση πάει στα λεγόμενα των φιλάθλων.

   graf

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.