Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-"Εθνικιστές" απείλησαν την ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρο της Κριμαίας

Την αποκάλυψη ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της, έκανε η ελληνικής καταγωγής Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας, Όλγα Κοβιτίδη.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι την είχαν «απειλήσει για τη φυσική εξόντωσή της» ενώ είχε δεχτεί και «τηλεφωνήματα από αγνώστους απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν».

Να σημειωθεί ότι δύο από τους τέσσερις αντιπροέδρους της κυβέρνησης της Κριμαίας, είναι ελληνικής καταγωγής.

Δείτε το βίντεο του mega:

Πηγή: Ενικός

Στο μεταξύ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.