Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Τα παιδιά από τα πουλμανάκια...

Στην φωτογραφία τα παιδιά που έφτασαν με τα πούλμαν από το Κίεβο στο Χάρκοβο. Η λεζάντα μας πληροφορεί  (εφόσον κατάλαβα σωστά) πως πρόκειται για "Μπαντερόβτσεβ" δηλαδή οπαδούς του Μπαντέρα.

Ταυτόχρονα:

Σε μια ξεκάθαρη απόπειρα να διεκδικήσει ρόλο στο επικίνδυνο ενδοϊμπεριαλιστικό παιχνίδι για τον έλεγχο της Ουκρανίας, μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και ΕΕ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταβαίνει την Κυριακή 2 Μάρτη στην Ουκρανία.

Ο Ευ. Βενιζέλος θα επισκεφτεί, αρχικά, τη Μαριούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των εκεί Ελληνικών Κοινοτήτων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κίεβο, όπου θα έχει συναντήσεις με τη νεοναζιστική κυβέρνηση της χώρας.
Πηγή: 902
Ανεπίσημη κύρηξη πολέμου στην πολέμου στην Ρωσία από τον ηγέτη του ναζιστικού "δεξιού τομέα" Ντμίτρι Γιάρος.  Κάλεσε το καταζητούμενο Τσετσένο και νο1 τρομοκράτη κατά τους Ρώσους,  Ντόκου Ουμάρωφ, να αναλάβει αντιρωσική δράση...

Για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμη, ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, και συμμετέχουμε κιόλας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.