Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει την απαγόρευση των διαδηλώσεων - Καλεί στις 7 μμ της Τρίτης στην Ομόνοια

Αυταρχισμός και επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από την κυβέρνηση. 

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας για αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, λόγω της άτυπης συνόδου του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών θεμάτων στο Ζάππειο. Στο έγγραφο της Αστυνομίας για να αιτιολογηθεί αυτή η απόφαση γίνεται επίκληση στην παρουσία σημαντικών πολιτικών, προσωπικοτήτων και ανώτερων αξιωματούχων της ΕΕ.

Άμεσα την καταδίκη του εξέφρασε το ΠΑΜΕ σημειώνοντας στην ανακοίνωσή του:

«Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατικές, λαϊκές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους και επιστρέφει την επίδοση της απόφασης ως απαράδεκτη.

Η μετατροπή πλατειών και δρόμων σε σιδερόφραχτα κάστρα και «υγειονομικές ζώνες» δεν πρόκειται να γλιτώσουν την κυβέρνηση και τους επιτελείς της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, από την οργή του λαού της χώρας μας και των άλλων λαών της Ευρώπης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους ν’ απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο Τρίτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα».


Την καταδίκη τους στην απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων εκφράζουν η ΠΑΣΕΒΕκαι η ΟΓΕ.

Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και το ΚΚΕ.

Επίσης την απόφαση καταγγέλλουν το σωματείο εργαζομένων στην ΕΒΓΑ, η 'Ενωση Λογιστών Αθήνας - Πειραιά.
Πηγή: 902

ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας


Σε σχόλιό του για την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Την ίδια ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ συζητούν την κλιμάκωση τηςεπίθεσης του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους και αποφασίζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει ξανά απαγορευτικά μέτρα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Το ΚΚΕ καταδικάζει αυτή την απόφαση της κυβέρνησης που αποδεικνύει πως η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής πηγαίνει χέρι – χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή και καλεί σε μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στην Ομόνοια».

2 σχόλια:

  1. Άντε λίγη παρανομία γιατί λασπώσαμε! Σκουριάσαμε!

    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Ναί, είναι μόλις η δεύτερη διαδήλωση που μας απαγορεύουν μέσα σε ένα μήνα....

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.