Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή η διαδήλωση του ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο το απόγευμα της Κυριακής. Διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που τσακίζει παραπέρα τα δικαιώματα των εργαζομένων.

21.12: Συνεχίζεται η διαδήλωση στο Σύνταγμα καθώς συνεχίζεται και μέσα στη βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου

20.17: Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έχουν καταλάβει τον χώρο στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος των λουλουδάδικων.

19.59: Η κεφαλή της πορείας μπήκε στο Σύνταγμα από Γεωργίου Α' και κατευθύνεται προς την Αμαλίας, μπροστά στη Βουλή.

19.32: Η διαδήλωση ήδη ξεδιπλώνεται στη Σταδίου με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Λίγο νωρίτερα από το βήμα της συγκέντρωσης μίλησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον επισιτισμό και τα ξενοδοχεία o οποίος τόνισε ότι «για τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, όλους εμάς που αντιπαλεύουν το σύστημα και τους εκφραστές τους, που είμαστε στη πρώτη γραμμή έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα που επιβάλλουν». (Δείτε εδώ απόσπασμα από την ομιλία του).

Κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης: «Πανεργατικος ξεσηκωμός ενάντια στη λιτότητα διαρκείας που επιβάλλουν κυβέρνηση - μονοπώλια - ΕΕ. Μπορούμε να τους εμποδίσουμε».

Στη συγκέντρωση και την πορεία μετέχει πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

19.25: Αρχισε στην Ομόνοια η συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ που διαδηλώνουν ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, με την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος».
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.