Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

PROPAGANDA

Μας είχε διαφύγει, αλλά το βρήκαμε στο troMPAxtiko και το παρουσιάζουμε, πραγματικά εντυπωσιασμένοι και εμείς από το μέγεθος και την μεθοδικότητα των ευρωατλαντικών προπαγανδιστικών μηχανισμών.

Αν αύριο ακούσεις από κάποιον από αυτούς για το "απολιθωμένο" ΚΚΕ, τώρα ξέρεις...

Παρακολουθήστε το βίντεο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

2 σχόλια:


 1. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπει κανείς τον πνευματικό κόσμο του τόπου μας να παίρνει επιτέλους θέση, να μπαίνει μπροστά και να αποτελεί πηγή έμπνευσης, φετινό παράδειγμα ελπίδας για τον υπόλοιπο λαό μας. Εκπλήσσει ευχάριστα και η παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο του μόντελινγκ, που με βαθειά επίγνωση του ιστορικού τους ρόλου απαντούν θετικά στη πρόσκληση- πρόκληση.
  Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι μόδιστροι λάμπουν, αλλά αυτή τη φορά με την απουσία τους.

  Φαμφάρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Φαμφάρας:
  Εμ, είδες ευαισθησία για την Ουκρανία όλοι αυτοί που δεν έχουν πάρει πρέφα το τι γίνεται στην ...Ελλάδα;

  Τυχαίο;-δεν νομίζω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.