Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

O "ξεχασιάρης" κ.Βαξεβάνης

Διαβάζουμε σήμερα στο "ενημερωτικό" μπλογκ του κ.Βαξεβάνη για τα γεγονότα σχετικά με τις επιθέσεις των ΜΑΤ εναντίων αγροτών:

______

Χημικά και προσαγωγές στο μπλόκο των αγροτών στην Πάτρα (βίντεο)
Εκρηκτική η ατμόσφαιρα με συμπλοκές, χημικά και συλλήψεις κατά την πρώτη ημέρα των μπλόκων των αγροτών, καθώς στην Ηλεία στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών.

Οπως αναφέρει το patrisnews, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι αστυνομικοί και αγρότες ήρθαν στα χέρια στο μπλόκο που βρίσκεται στον κόμβο της Μαραθιάς, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και σημειώθηκαν τρεις προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες είναι ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Χρήστος Γιάνναρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Καραπάνος και ο γραμματέας της ΟΑΣΗ, Στάθης Κούφης.
Μετά τη λήξη του συμβολικού αποκλεισμού, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από την Υ.Α. Αμαλιάδας, διαμαρτυρόμενοι για την προσαγωγή των τριών ατόμων.
__________
...και ανακαλύπτουμε πως ο δαιμόνιος ρεπόρτερ "ξέχασε" να μας πληροφορήσει πως οι συλληφθέντες Χρήστος Γιανναράς και Γιώργος Καραπάνος είναι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Λίγο καραμπινάτη η παράλειψη για κάποιους που "ήξεραν" το πόσες μέρες ήταν νηστικά τα σκυλιά που (τελικά δεν) έφαγαν τον Θείο του Κιμ-Γιονγκ-Ουν στην μακρινή Κορέα. 

-Δεν βρίσκετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.