Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κουτσούμπας και ποιοι κατάντησαν γραφικοί και περιθωριακοί

Ακόμη γελάω με όσους ήθελαν να πιάσουν τον Κουτσούμπα στον ύπνο χθες (3/2/2014) στον «Ενικό». Τους έπιασε αυτός, όλους, στον ύπνο! Ακόμη και τον Χατζηνικολάου!

Τον περίμεναν στη γωνιά και την έπαθαν ακούοντάς τον να μιλάει στα ίσα για τη... «ξύλινη γλώσσα» του ΚΚΕ, για τον Στάλιν και την προσωπολατρία, για τον σοσιαλισμό, για την Κίνα, για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, για την μονομερή κατάργηση του χρέους που δεν είναι απλή πολιτική χαριτομενιά (καλά εδώ κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν τους είπε ωμά ότι χωρίς ανατροπή και αλλαγή σημαίνει άμεση καταστροφή και πτώχευση!), για τις κοινωνικοποιήσεις και τον έλεγχο της οικονομίας ως προϋπόθεση κάθε φιλολαϊκής πολιτικής και κάθε «εξόδου», για τον Μπογιόπουλο που είναι κανονικό μέλος του ΚΚΕ και τι θέλουν οι άλλοι, τις απολύσεις στο Ριζοσπάστη (τι δεν κατάλαβαν, ότι δεν είναι καπιταλιστική επιχείρηση και ότι εκεί δουλεύουν κομμουνιστές που θα δούλευαν και εθελοντικά και για λίγες ελιές με ένα κομμάτι ψωμί;;;), για το ΠΑΜΕ και ποιος είναι μπροστάρης στις απεργίες, διαδηλώσεις και κυρίως στην οργάνωση της εργατικής τάξης στους τόπους δουλειάς, για τον χαρακτήρα της ταξικής καπιταλιστικής εξουσίας που ξεχωρίζει από την πολιτική εξουσία των αστικών κομμάτων, για το ΝΑΤΟ, για τον πόλεμο που έρχεται, για την εξουσία που δεν θα είναι του ΚΚΕ αλλά της εργατικής τάξης και του λαού, για τις συμμαχίες οι οποίες είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία και λέγεται ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, για την σίγουρα επερχόμενη αναιμική ανάπτυξη μετά την κρίση (το… φως στο τούνελ που λέει ο Σαμαράς...), για την επανάληψη της κρίσης σε διευρυμένη κλίμακα που θα είναι χειρότερη με κατάληξη τον πόλεμο….


Καταλάβατε «έξυπνα πουλιά» την «ξύλινη γλώσσα» που λέγεται καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός, ταξική πολιτική, αντιλαϊκή πολιτική…

Ξύλινη γλώσσα Ε; Σας παίρνουν τα λεφτά από την τσέπη, σας κλέβουν τα νιάτα, σας κλέβουν το μέλλον, σας κλέβουν την Υγεία και την Παιδεία, σας κλέβουν όλες τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης 150 χρόνων αγώνων, σας ετοιμάζουν ως κρέας για τα κανόνια τους, σας το φωνάζουμε κατάμουτρα και το λέτε ξύλινη γλώσσα;;;!!!

Κατάλαβες, νέε που ρώτησες, τι είναι η πολιτική του ΚΚΕ και γιατί τις απαντήσεις αυτές πρέπει να τις διαφυλάξεις γιατί θα εκτυλίσσονται σε βάθος χρόνου όσο θα μεγαλώνεις και θα τις βλέπεις μπροστά σου….

Καταλάβατε λαμόγια ότι η πολιτική δεν είναι θεατρική παράσταση, καταλάβατε γιατί η αλήθεια δεν μετριέται με εκλογικά ποσοστά αλλά με τη δύναμη του λαού και με τα τελικά αποτελέσματα στις κατακτήσεις…

Δεν έχουν καταλάβει μερικοί ότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες, δεκαετίες μπροστά από κάθε πονηρό μικροαστό και 100 χρόνια από κάθε αντικομουνιστή.

Περίμεναν τον Κουτσούμπα στη γωνιά και τους βγήκε 100 χιλιόμετρο μπροστά, άντε να τρέχουν πίσω και να ανανεώσουν το παλαιοντολογικό αντικομουνιστικό ξύλινο λεξιλόγιο και επιχειρηματολόγιο γιατί κατάντησαν γραφικοί και περιθωριακοί!

Αυτά με μια καλή καλημέρα σε όλους όσους κατάλαβαν τι ακριβώς έλεγε ο ΓΓ του ΚΚΕ.
Πηγή: Αριστερά και πολιτική
Ολόκληρη η εκπομπή στον "Ενικό":
  • Α' Μέρος 

  • Β' Μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.