Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σοσιαλφασίστες

Η αναγγελία των σημερινών εξελίξεων στην Ουκρανία από το "αριστερό" και ανεξάρτητο "κουτί της Πανδώρας":


Προσέξτε την σκηνοθεσία. Νίκησαν οι "διαδηλωτές" ο υπέρτιτλος, και ντύσιμο με την φωτογραφία ενός ειρηνικού μουσικού μπροστά από πάνοπλα ΜΑΤ. Και αν αυτά δεν φτάνουν για να συγκινήσουν την ευαίσθητη ψυχή του μέσου αριστερούλη, στην διπλανή στήλη άρθρο με τίτλο "Ουκρανή διαδηλώτρια τουϊτάτει τον θάνατο της"
Αυτό ο κύριος Βαξεβάνης έχει το θράσος να το ονομάζει "ρεπορτάζ" και όχι προπαγάνδα. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά (βλέπε και εδώ) που οι αριστερούληδες μας συλλαμβάνονται επ'αυτοφόρο να κάνουν πλάτες στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.
Θεωρώ δε, πως ένα ειδησειογραφικό σάιτ αποκλείεται να αγνοεί τα όσα έχω βρει εγώ με ένα απλό ψάξιμο στο ίντερνετ για who is who των ναζιστών και των πρακτόρων που ονομάζονται με το άκρως εξωραϊστικό προσωνύμιο "διαδηλωτές".
Ας αρχίσει λοιπόν το στρηπτίζ της "αριστερής" δημοσιογραφίας:


Στο μέσο της εικόνας βλέπουμε πανό που έχουν αναρτήσει οι "διαδηλωτές". Πρόκειται για ναζιστική προπαγανδιστική αφίσσα του Β' ΠΠ, όπου κάτω από το πορτραίτο του αυστριακού σαλτιμπάγκου υπάρχει η λεζάντα "Χίτλερ ο ελευθερωτής" 

Στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας βλέπουμε ζωγραφισμένο με κόκκινο σπρέϋ στον τοίχο, ένα πολύ κοινό σύμβολο στις τάξεις των "διαδηλωτών". Στην κάτω φωτογραφία στα περιβραχιόνια των "διαδηλωτών" π.χ.
Πρόκειται για το σύμβολο της μεραρχίας των SS "Das Reich".


Το ίδιο με το μέχρι πριν λίγα χρόνια σύμβολο που χρησιμοποιούσε η ναζιστική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" στην Ελλάδα...

Στην Ουκρανία το ίδιο σύμβολο ήταν σε χρήση από το "Εθνικό-σοσιαλιστικό Κόμμα Ουκρανίας"  μέχρι και το 2003. 
Από αυτό προέρχεται το Κόμμα "Svoboda" (Свобода) που το βλέπουμε να πρωτοστατεί στις "διαδηλώσεις".

Για να δούμε όμως και ποιά άλλα κραυγαλέα για την πολιτική τους τοποθέτηση σύμβολα χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί "διαδηλωτές".


Τον "κέλτικο σταυρό" όπως βλέπουμε στις δύο παραπάνω ενδεικτικές φωτογραφίες. Στην δεύτερη μάλιστα πλαισιώνεται και από την σημαία του δουλοκτητικού αμερικάνικου Νότου.
Φυσικά και αυτό το σύμβολο χρησιμοποιείται  και στην χώρα μας από την "Χ.Α.", οπότε θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν οι δαιμόνιοι "αριστεροί" ρεπόρτερ να μην το αναγνωρίζουν.

Τι άλλο βλέπουμε συνεχώς στις φωτογραφίες των "διαδηλωτών" από την Ουκρανία; Εκτός από τις σημαίες της Ουκρανίας και της ΕΕ, πανταχού παρούσες και στην πρώτη πάντα γραμμή είναι και κάποιες κόκκινες-μαύρες σημαίες, που ΔΕΝ τις χρησιμοποιούν αναρχικοί φυσικά...
Πρόκειται για τις σημαίες της "Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών", ενός καθαρά ναζιστικού μορφώματος με ιδρυτή και ήρωα του τον συνεργάτη των γερμανών και εγκληματία πολέμου Στέπαν Μπαντέρα.

Το ποτραίτο του εγκληματία πολέμου Μπαντέρα στα χέρια "διαδηλωτών"
με σήματα των SS
Kαι φυσικά δεν χρεάζεται να είναι κανείς "δαιμόνιος ρεπόρτερ" για να διαπιστώσει πως στην Ουκρανία το φασιστικό πραξικόπημα προετοιμάζονταν ανοιχτά 
Ένοπλη διαδήλωση Ουκρανών ναζί
Ούτε για το γεγονός πως η εικόνα των "διαδηλωτών" πώρο απέχει από τον πιανίστα που διάλεξε να μας παρουσιάσει η "αριστερή" και "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία...


Δεν είδαν, δεν ξέρουν και δεν άκουσαν οι "δαιμόνιοι αριστεροί ρεπόρτερ" ούτε για το βίντεο του "διαδηλωτή" που συνελήφθη με την ταυτότητα αμερικάνικης αστυνομικής ΜΚΟ...


Αλήθεια, τι θέση είπαμε πως πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Ουκρανία;
Update:
Προπαγάνδας συνέχεια:


10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. @gekoudi:
      Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Γιώργο.
      Μάχη χαρακωμάτων δίνουμε ενάντια στο ψεύδος που πάει να μας πνίξει...

      Διαγραφή
  2. Αυτο που συμβαινει στην Ουκρανια ειναι ευκαιρια για να ξεσκεπαστουν καποια συμφεροντα, οι κρυφες πολιτικες και οι σπεκουλαδοροι των "ανεξαρτητων αριστερων" μεσων ενημερωσης:πες μου πως καλυπτει και πως ερμηνευει ενα μεσο τις ειδησεις απο τους δρομους της Ουκρανιας και θα σου πω τι εκπροσωπει. Αυτα, επειδη πολλοι "αριστεροι"των εντυπων μιλανε για "επανασταση","βγηκε ο λαος στους δρομους" και αλλες αηδιες απο ατομα που υποτιθεται οτι ενημερωνουν τον κοσμο. Δε θα μπορουσα να αφησω εξω απο αυτη τη θλιβερη λιστα των "ανεξαρτητων" μεσων τον Π. οπου καταφερνει ο αθεοφοβος μεσα στον αντικομμουνισμο του να συνδιασει την Ουκρανια με το ΠΑΜΕ.

    pitsirikos.net/2014/02/πρέπει/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @γιωργος:
      Οι "αριστερές" νυφίτσες του σοσιαλφασισμού ξεσκεπάζονται.
      Καθήκον μας να τους αποκαλύπτουμε.
      Δεν αφήνει φτιασίδια βλέπεις ο ρημάδης ο ιμπεριαλισμός όταν είναι σε κρίση...

      Διαγραφή
    2. εντάξει...ούτε τα προσχήματα πλέον. Ποιος Δελαστικ και ποιος ΠΙ-ΠΙ; Παραποίηση, παραπληροφόρηση και λασπολογία σε 3 κινήσεις.

      «..για να φτάσουν οι Έλληνες σε αυτό το σημείο που έφτασαν κάποιοι Ουκρανοί…» Σε ποιο σημείο δηλαδή ρε πάνσοφε; επανάσταση κάνουνε, λαική εξέγερση, ανατροπή πολιτεύματος, τι; Και ποιοι είναι οι «κάποιοι» Ουκρανοί που πρέπει οι ντόπιοι να τους μιμηθούνε;

      «.. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει γιατί θα είναι εκεί το ΠΑΜΕ..» Το ΠΑΜΕ, βεβαίως! Γιατί ως γνωστόν το ΠΑΜΕ είναι αντιδραστικό, αντιλαικό και δε του πολυαρεσουν οι άχαρες εξεγέρσεις, πολύ φωνακλάδικες βρε παιδί μου.

      «…θα έχει κάνει αλυσίδα και δεν θα μπορεί κανείς να περάσει και να απειλήσει το Σύστημα…» Α, οχι μόνο είναι κατά των εξεγέρσεων, αλλά το ΠΑΜΕ προστατεύει και το Σύστημα (με κεφάλαιο Σ παρακαλώ). Το ξύλο που τρώει ο εργάτης του αγωνιστικού μετώπου, οι μηνύσεις, οι φυλακίσεις όλες αυτές οι λεπτομέρειες γίνονται προφανώς για την στάχτη στα μάτια.

      Αν υπήρχε βραβείο καλύτερου κεκαλυμμένου σοσιαλφασίστα για αυτή την εβδομάδα , το συγκεκριμένο υποκείμενο με την προβιά του εναλλακτικού σαλτιμπάγκου θα είχε σοβαρές πιθανότητες να το κέρδιζε δικαιωματικά.


      Διαγραφή
    3. @Μανος:
      Πράγματι, αν έφταναν οι έλληνες ναζιστές να κάνουν ένοπλο πραξικόπημα με την βοήθεια των δυτικών πρεσβειών, φαντάζομαι πως το ΠΑΜΕ μάλλον δεν θα έμενε μα σταυρωμένα χέρια...

      Είναι κάτι που τους πονάει πολύ αυτό...

      Διαγραφή
    4. Όλα σωστά με μοναδική ένταση το πανό με τη φωτογραφία του Χίτλερ που απ' ότι λένε είναι φωτομοντάζ... Και πολύ λογικό γιατί οι νεοναζί σήμερα χρησιμοποιούν όλα τα ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα, με μοναδική εξαίρεση τον αγκυλωτό σταυρό, αλλά και τη φωτογραφία του Χίτλερ.
      Παύλος

      Διαγραφή
    5. @Παύλος:
      Υπάρχουν δύο βέρσιον της φωτογραφίας που κυκλοφορούν.
      Κάποια από τις δύο είναι μοντάζ.
      Το πρόβλημα είναι πως και στις δύο υπάρχει το σήμα της μεραρχίας SS "Das Reich", και πως σε αυτή που δεν απεικονίζεται το πορτραίτο του Χίτλερ, απεικονίζεται αυτό του Ναζιστή εγκληματία πολέμου Μπαντέρα, υπεύθυνου γενοκτονίας στην Γαλικία κατά την Γερμανική κατοχή.
      Σαν να βάζαμε εδώ το πόστερ του ...Μπουραντά (και πολύ λίγα λέω) ένα πράγμα...
      Και οι δύο βέρσιον της φωτογραφίας δηλαδή, το ίδιο πολιτικό νόημα βγάζουν, ενώ εκτός από το έμβλημα των SS, και η επιγραφή με το όνομα του Μπαντέρα υπάρχει και στις δύο.
      Με δεδομένο πως ήδη είδαμε να χρησιμοιούνται συνεχώς και απροκάλυπτα ναζιστικά σύμβολα από την αντιπολίτευση, δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να αμφισβητήσω την αυθεντικότητα της συγκεκριμένης φωτό.

      Διαγραφή
    6. βάλε την άλλη με τον Bandera και εξήγησε ποιός είναι.
      Ο χιτλεράκος έχει την γραμμή τουλάχιστον την οριζόντια στη μέση της αφίσας όπως υπάρχει στο πόστερ που γκουγκλάρεται.

      Μήτσος ο άλλος και όχι ο εγωιστής

      Διαγραφή
    7. @Μήτσος ο άλλος και όχι ο εγωιστής:
      -Tον Μπαντέρα τον έχουμε βάλει ήδη σε άλλες φωτό, και με επεξηγηματικό λινκ για το ποιός είναι.
      -Εγώ για την φωτό ποια από τις δύο είναι η αυθεντική, άκρη δεν έχω βγάλει. Το γεγονός πως αυτή του δημαρχείου έχει μία οριζόντια τσάκιση ενώ το πόστερ δύο, μάλλον δεν αποδείχνει θετικά κάτι.
      -Ο εγωιστής ποιός είναι;

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.