Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το πρόβλημα του Δ.Κουτσούμπα














...!
Από τον "Θείο Τοτέμ"


2 σχόλια:

  1. Ε τώρα, ο ουτοπικός -αν και τους ουτοπικούς, να πω την αμαρτία μου, δεν τους πολύ γουστάρω... τεσπα... καλά μίλησε όμως! Τα ΄πε καλά! ΣΟΦΑ!!!

    Ο κομμουνισμός TRASH καλό πράμα! Η δικαιοσύνη, χμμ... κι αυτή... καλή... τρώγεται...

    Αλλά ο καναπές, ο ΜΑΛΑΚΟΣ καναπές,... Τι να σου λεω, τι να σου πω!!!
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!

    Σου συνιστώ να αγοράσεις! Αν, όμως, ήδη έχεις... τότε να αγοράσεις έναν καλύτερο!!!

    Η ζωή είναι μικρή TRASH!!! ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ! ...για να είναι θλιβερή, όπως λέει κι ο Κωστόπουλος.
    http://newpost.gr/post/108625/aggelakas-pros-kostopoylo-i-zoi-einai-megali-gia-na-einai-karnavali

    ΑΛΗΣ

    Υ.Γ. Μπορεί βέβαια μερικοί να μη συμφωνούν, και οχι μονο να μη συμφωνούν, αλλά να τον έχουν χιλιοβρισει! Θάψει! (τον ουτοπικό)

    Μην ασχολείσαι μ΄αυτούς! Μαλάκες ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ΑΛΗΣ:
    Ο ραγιάς δεν σηκωθεί ποτέ, έλεγαν κάποιοι κάποτε. Τον σουλτάνο μας τον έστειλε ο θεός επιβεβαίωνε η εκκλησία.έτσι γίνονταν από πάντα σε σιγούρευε από κοντά και ο κοτζαμπάσης.

    Η μόνη ουτοπία είναι πως ο καπιταλισμός θα μπορέσει να είναι το μόνο αιώνιο πράγμα στην ιστορία του σύμπαντος, ενώ όλα τα υπόλοιπα (ως και το ίδιο το σύμπαν) έχουν αρχή, μέση και τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.