Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Η μεγάλη των μπάτσων σχολή...

Διαβάζουμε (η είδηση είναι πραγματική):

Οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν αστυνομικούς γιατί τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς


Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού δέχθηκαν 28 αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο Ηράκλειο για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, ενώ επέστρεφαν την Δευτέρα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι άνδρες των ΜΑΤ με τα πολιτικά τους ρούχα, κατευθύνθηκαν στη στάση του λεωφορείου, όπου όπως καταγγέλουν οι ίδιοι, τους επιτέθηκαν δεκάδες Ολυμπιακοί, οι οποίοι τους πέρασαν για οπαδούς του Παναθηναϊκού. Από τη συμπλοκή προέκυψε ο τραυματισμός δέκα στυνομικών.

Οι αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων ενώ κατηγορούν το λιμενικό διότι δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και επέτρεψε σε χούλιγκανς με ρόπαλα και καδρόνια να βρίσκονται στο χώρο του λιμανιού.

Το παρακάτω βίντεο αφιερώνεται στους συνάδελφους του θρυλικού πλέον Μπαλούρδου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.