Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Με 20 μέρες φυλακή και στρατοδικείο τιμωρούν τους φαντάρους που αντιτίθενται στο Ευρωπαϊκό στρατηγείο και την νεα επέμβαση

Με ακραίο αυταρχισμό απαντά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στους συναδέλφους φαντάρους που βγήκαν παραπονούμενοι στην Αναφορά και εξέφρασαν την αντίθεση τους στην συμμετοχή στο Ευρωπαικό Στρατηγείο και στην επέμβαση στην Κενροαφρικανική Δημοκρατία.

Θέλοντας να τρομοκρατήσουν τους ... συναδέλφους που δήλωσαν ότι οι όροι της υποχρεωτικής στράτευσης και ο όρκος που έδωσαν να υπερασπίσουν το Σύνταγμα και την Άμυνα της χώρας δεν έχει καμιά σχέση με την επέμβαση ενάντια σε έναν λαό που δε μας χωρίζει τίποτε, για τα συμφέροντα μιας ξένης χώρας και των εταιρειών της.

Διέταξαν την τιμωρία τους με 20 μέρες φυλάκιση και ξεκίνησαν ανακρίσεις ώστε να τους οδηγήσουν σε Στρατοδικείο! Απειλώντας τους γιατί ζήτησαν μετάθεση σε άλλη μονάδα και υπηρεσία.

Αυτά συμβαίνουν στη Λάρισα, στο Ευρωπαικό Στρατηγείο που θα φέρει "την ειρήνη"στο λαό της Αφρικής, που σπαράσσεται στον εμφύλιο γιατί είχε την ατυχία στο υπέδαφος να κρύβονται πετρέλαιο-ουράνιο-χρυσός κλπ. που διεκδικούν η Γαλλία και η Κίνα.

Με επείγον σήμα του ΓΕΣ σε κρίσιμες μονάδες στα βόρεια σύνορα της χώρας απαίτησε τη μετάθεση συναδέλφων φαντάρων εως τις 31/1/2014, με κρίσιμες ειδικότητες στο 485 Τάγμα Διαβιβάσεων στη Λάρισα για να τεθούν στην υπηρεσία του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ, που θα καθοδηγήσει την συνδρομή των ευρωπαίων μισθοφόρων στην γαλλική επέμβαση στην πρώην αποικία τους. Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί και η εκπαίδευση των 700-1000 Ευρωπαίων Μισθοφόρων που θα μεταβούν στη χώρα της Αφρικής.

Σύμφωνα με το σήμα 19 Διαβιβαστές, 10 στρατιώτες με ειδικότητα έρευνα-πληροφορική και 6 πεζικάριοι μετακινούνται στη Λάρισα!

Θυμίζουμε ότι η Ε.Ε. αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του γαλλικού ιμπεριαλισμού και να αποστείλει ένα Τάγμα Μισθοφόρων (700-1000), ενώ η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεσμεύτηκε να καθοδηγήσει την επέμβαση το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας, διεκδικώντας αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης.
Η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι το κόστος θα το καταβάλλει το ευρωπακό ταμείο ΑΘΗΝΑ-που ήδη χρωστά 180 εκατ στη Γερμανία- αφού όμως το ελληνικό δημόσιο καλύψει με δικά του οικονομικά μέσα.

Παραπλανά το λαό μας μιλώντας για συμβατικές υποχρεώσεις, δεσμεύεται να προσφέρει ένα κλωβό τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνει το κόστος της μεταφοράς τους με μεταγωγικό ΑΝΤΩΝΟΦ, πληρώνει την εκπαίδευσητων Γάλλων χειριστών, αλλά κανένα μεγάλο κράτος της Ε.Ε. δεν έχει προσφέρει στρατεύματα.

Είναι τα ίδια κόμματα που απαιτούν αύξηση της θητείας στους 12 μήνες γιατί δήθεν νοιάζονται για τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου. Αυτοί που μας μιλούν με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, για «την εθνική άμυνα». Αυτοί, που καταρρέοντας πολιτικά, καθώς εισπράττουν την οργή μας για τη δουλοποίηση των εργαζομένων, το ξεπούλημα στους διαπλεκόμενους φίλους τους κάθε κοινωνικού αγαθού που αποφέρει κέρδος, τις ατελείωτες μίζες και τα σκάνδαλα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαιτούν «εθνική ενότητα».

Αυτών η υποκρισία είναι ανεπανάληπτη.

Οι Φαντάροι όμως λένε ΟΧΙ.

Δε γίνονται πιόνια του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Ιμπεριαλισμός με ...Γαλλική φινέτσα
Αρνούνται να συμμετέχουν σε μια ιμπεριαλιστική επέμβαση που εξυπηρετεί τη δράση γαλλικών κολοσσών όπως η πετρελαϊκή «ΤΟΤΑΛ», η εταιρεία αναψυκτικών και ζάχαρης «Castel», η εταιρεία ενέργειας και κατασκευής πυρηνικών σταθμών «AREVA», η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «France Telecom».

Αρνούνται να συμμετέχουν σε μια ακόμη επέμβαση που βυθίζει έναν ακόμη λαό στον εμφύλιο, στη δυστυχία και την προσφυγιά, προκαλώντας αργά ή γρήγορα νέα κρατικά εγκλήματα κατά μεταναστών-πρσφύγων σε Έβρο-Λαβεντούζα-Αγαθονήσι!

Είναι προκλητικό την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει φόρους, περικόπτει κοινωνικές δαπάνες, απολύει δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, διαλύει την υγεία-παιδεία-ασφάλιση, και φορτώνει στις πλάτες των φαντάρων το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, να επιβάλλει στο λαό μας να πληρώσει αυτός την προετοιμασία-εκπαιδευση των εκατοντάδων Ευρωπαιών Μισθοφόρων και τη λειτουργία του Ευρωπαικού Στρατηγείου.

Εμείς Αρνούμαστε κάθε συμμετοχή στο νέο βάρβαρο πόλεμο του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και των Γάλλων ιμπεριαλιστών. Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ολοένα περισσότερο εμπλέκεται στρατιωτικά σε άδικους πολέμους- Αφγανιστάν, Λιβύη, Μάλι και τώρα Κεντραφρικανική Δημοκρατία- για να αναβαθμίσει οικονομικά και πολιτικά το ρόλο της αστικής τάξης.

Ενώνουμε την αντίδραση μας με όλες τις συνιστώσες του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος.

Τους Καλούμε να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους και να συμβάλλουν στο μπλοκάρισμα του νέου πολεμικού τυχοδιωκτισμού του ελληνικού κράτους και της Ε.Ε.
Πηγή: alfavita.gr μέσω Traverso rossa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.