Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σκουρλέτης: "Το Μάαστριχτ δεν εφαρμόστηκε ποτέ"!!!

Μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις για τον "Τεμπέλη Μαρξ" και την "ανύπαρκτη υπεραξία" από τον εφήμερο κ. Τζήμερο(που δηλώνει Φιλελεύθερος), έρχονται και οι δηλώσεις Σκουρλέτη (εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον «ΣΚΑΪ»), πως "Το Μάαστριχτ δεν εφαρμόστηκε ποτέ"!!!

Αν αναλύσει κανείς τι σημαίνουν τα παραπάνω η θα βάλει τα γέλια, η θα τραβάει το τριχωτό της κεφαλής του προς όλες τις κατευθύνσεις και πάλι λίγο θα είναι, ωστόσο για να σωθεί το Καπιταλιστικό σύστημα στην Ε.Ε πρέπει να γίνει και με το μαστίγιο και με το καρώτο και υπάρχουν οι διαθέσιμοι πολιτικοί πυλώνες και απ΄ τα δεξιά και απ΄ τα αριστερά και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους που δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε προκλητικές, είναι αυτές που εδώ και χρόνια κηρύττουν και είναι 100% αντεργατικές για να μην πούμε αντικομμουνιστικές.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν πρόκειται ούτε για ηλίθιους, ούτε για προκλητικούς, ούτε για ιστορικά αγενείς απέναντι σε αυτό που ονομάζεται σκέψη, μνήμη και φυσικά κοινωνική και ταξική διάρθρωση και πάλη των κοινωνιών στην ΕΕ, οι άνθρωποι έχουν διαλέξει στρατόπεδο συνειδητά, είναι οπαδοί της ταξικής συνεργασίας και της "υγιούς επιχειρηματικότητας". Είναι εχθροί σε αυτό δηλαδή που συμπυκνώνει η πρωτοπορία της εργατικής τάξης, δηλαδή η πολιτική οικονομία, η υλιστική και διαλεκτική φιλοσοφία και η συνειδητή πολιτική οργάνωση της ταξικής πάλης στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, βάζοντας είτε όρους προμονοπωλιακού καπιταλισμού, είτε όρους ΜΚΟ, ΣΔΙΤ κοκ, αρκεί να παράγετε κερδοφορία.
Ο μεν κ. Τζήμερος δεν ζει ούτε στη Δανιμαρκία, που φυσικά δεν έχει σχέση με της σχολή του "χαμηλού πληθωρισμού"(αν το ήξερε θα ήξερε τι σημαίνει και αξία και υπεραξία) του κ. Freedman, ούτε με τον Φιλελευθερισμό του κ. Hayek, που φυσικά δεν ήταν Μαρξιστές, αλλά αν άκουγαν τις διακηρύξεις του τάχα μου δήθεν Φιλελεύθερου, η θα τον έπαιρναν στο ψιλό, η θα έσκιζαν τα διδακτορικά τους, δυστυχώς κανείς δεν ζει για να το κάνει αυτό, αλλά και τι έγινε ο Φιλελευθερισμός έχει και την Ευρωενωσιακή του ούγια που λέγεται συνθήκη του Μάαστριχτ και τους κατά τόπους τοποτηρητές με όλες τις αντιθέσεις της περιοχής.

Ο δε κ. Σκουρλέτης μιλάει έξω απ΄ τα δόντια, αποϊδελογικοποιεί τα πάντα και προετοιμάζει την ακόμα σκληρότερη και αντεργατικότερη ΕΕ που φυσικά οι σοσιαλδημοκράτες τύπου Φραγκφούρτης, Ελιάς και Δημοκρατικού Κόμματος οραματίζονται ως δεύτερα κόμματα της αστικής τάξης που θα κηρύξουν την "αταξική κοινωνία" διαμέσου ανταγωνιστικότητας, επιχειρηματικότητας και ΚΜΚ, πάντα σε μισθούς της τάξης των 50 Ευρώ το μήνα σε Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο της ΕΕ, και μετά μας λέτε γιατί τους κράζουμε όλη μέρα;
Πηγή: Ηλεκτρικές κολλεκτίβες
Βλέπε ακόμη:

  • Το προηγούμενο σουξέ του τρισμέγιστου Σκουρλέτη με τίτλο: 

"χαλαρή η στάση της αστυνομίας απέναντι στους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά"!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Φανταστείτε ότι ακόμα έχουμε 3 μήνες μέχρι τις εκλογές, τι έχουμε να ακούσουμε όσο θα περνάει ο καιρός. Επίσης προσπαθώ να φανταστώ τι μ...ες ακατάρριπτες (παλιές και πιο καινούριες) έχει ν'ακούσει ο Κουτσούμπας στον ενικό τη Δευτέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @zoot horn rollo:
    Εδώ άκουσε πως είναι υπέρ του ...Ευρώ!
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.