Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Λαϊκό προσκύνημα για τον Εουσέμπιο (pics/vid)

Μέσα σε βαθιά συγκίνηση πάνω από 15.000 Πορτογάλοι είπαν το δικό τους αντίο στον θρύλο, Εουσέμπιο.


Δάκρυα, συγκίνηση, ανατριχίλα και απέραντος σεβασμός συνέθεταν το... τοπίο στο «Ντα Λουζ» όπου οι Πορτογάλοι είπαν το ύστατε χαίρε σε μια απ’ τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας τους, στον Εουσέμπιο.

Πάνω από 15.000 Ίβηρες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Μπενφίκα και αποχαιρέτησαν τον ποδοσφαιρικό θρύλο. Ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές όταν έγινε η περιφορά του φέρετρου του εκλιπόντα, όπου άπαντες ήταν στο... πόδι, χειροκροτούσαν, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και παράλληλα έκλαιγαν, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους που είπαν το «αντίο» στον «Μαύρο Πάνθηρα», βρέθηκαν πολλοί επίσημοι της Πορτογαλίας, όπως και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από συγκινημένος σε όλη τη διάρκεια της τελετής.

Πηγή: Sport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.