Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σε σκέψεις με βύθισε αρχικά η είδηση ότι ο Στάθης ο Μπούκουρας δήλωσε ότι κρατάει από πασοκική οικογένεια

ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ:
"ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ!"
(παρακάτω στην ανάρτηση παρουσιάζεται και ο πολύ ενδιαφέροντας, από πολιτικής άποψης, κατάλογος των μαρτύρων υπεράσπισης του φασισταριού)

Σε σκέψεις με βύθισε αρχικά η είδηση ότι ο Στάθης ο Μπούκουρας δήλωσε ότι κρατάει από πασοκική οικογένεια, ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ και η απόφαση των ανακριτών ήταν να κριθεί προφυλακιστέος.

Αναρωτήθηκα: από πότε άρχισε να διώκεται ο πασοκισμός στην Ελλάδα και -το βασικότερο- από πότε οι χρυσαλήτες άρχισαν να λένε αλήθειες για το ποιά είναι η πολιτική τους μήτρα;

Φυσικά όταν διάβασα πιό κάτω ότι δήλωσε ουσιαστικά... "ΑΝΤΙΦΑ", (μια τόσο ξέχειλη έννοια όσο το σώβρακο του Πάγκαλου όπως έχουμε εξηγήσει πολλάκις στο Blog του Λαού) και το πόσο καλά συνεργάζεται με τους μετανάστες, τότε γειώθηκα ξανά στην πραγματικότητα.

Ο αρτοποιός από την Κόρινθο που κατοικούσε στο Περιστέρι και είχε πρατήριο άρτου στην Λεωφόρο Κένεντι, όχι μόνο «άδειασε» τους υπόλοιπους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής, αλλά παρουσιάστηκε σαν ένας αντιναζιστής, χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα με τους αλλοδαπούς. Χαρακτηριστικό σημείο στην απολογία του, είναι αυτό που υποστηρίζει ότι απασχολούσε μετανάστες στο κατάστημα του: «Συγκεκριμένα στο κατάστημα μου Mr Πεϊνιρλί εργάζοταν οι αλλοδαποί Taxo Anastasio του Soubi και Dete Rita του Behar, χωρίς ποτέ να τους έχω συμπεριφερθεί μειωτικά ή να έχω εκδηλώσει σε βάρος τους κάποια διάθεση εκμετάλλευσης τους. Αντιθέτως λειτουργούσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα».>>>

Να θυμίσουμε ότι και ο Κάτμαν της συμμορίας, Γιώργος Γερμενής, είναι επίσης αντιναζιστής και δεν έχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία του με τους αλλοδαπούς που απασχολούνται στο φούρνο του πεθερού του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, έστω και αν είναι μεγάλη η αλήθεια και η ομολογία του Μπούκουρα ότι είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ικανή να του στερήσει το μεγάλο βραβείο του ΤΡΟΜΠΑΧΤΙΚΟΥ, το μεγάλο βραβείο των απανταχού δεξιών (απ' όπου κι αν προέρχονται), το βραβείο "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ".

Και θα το πάρει και το αξίζει γιατί συγκεντρώνει πάνω του ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δεξιού πολιτικού όπως τα έχει κωδικοποιήσει ο συντάχτης μας toyti patoyti: ασυνεπής, λασπολόγος, ψεύτης, δολοπλόκος, ανάξιος συνομιλίτης, κωλοτούμπας και περιθωριακός.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο "αντισυστημικός" βολευτής του Ασημένιου Σούρουπου έχει αναθέσει την υπεράσπισή του στον επίσης "αντισυστημικό" Αλέξη Κούγια, γνωστό στη πιάτσα του μόντελινγκ και γενικά γνωστό στις πιάτσες (απ' όπου κι αν προέρχονται).

Πάντως είναι γραφτό. ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ μπορούν να είναι άνθρωποι σαν τον Μπούκουρα. Και μάλιστα από τον τύπο πασόκων που ανδρώθηκαν στα 90's επί Σημιτισμού και χρηματιστηρίου. Οι πιο ακραιφνείς δεξιοί δηλαδή. Από εκεί και πέρα η κατάληξη στη συμμορία ήταν μαθηματικά βέβαιη όταν έσφιξαν τα λουριά, τα παλιά πασοκικά είδωλα απαξιώθηκαν και η άλλοτε "προοδευτικιά" βάση του ΠΑΣΟΚ διυλίστηκε από τον μνημονιακό στροβιλισμό και ξεπρόβαλε όλη η χρυσαλήτικη κοπριά.

Μόνο ένας βέρος σημιτάνθρωπος σαν τον Μπούκουρα μπορεί να δηλώνει τη μία με την υπερηφάνεια και την τζάμπα μαγκιά λαμόγιου των 90's, τάχα μου "αντρίκια" και "παντελονάτα", ότι οδηγεί χωρίς δίπλωμα γιατί είναι "οξύθυμος" και μετά να εμφανίζεται ντυμένος σαν κολλεγιόπαις και με το συρόμενο βαλιτσάκι της Σίντυ με τις πυζαμούλες του (γιατί είναι κρύες και άβολες οι φυλακές για τους εθνυκεισταίς) για να δείξει πόσο άκακος και φιλήσυχος είναι.


Μόνο ένας περιθωριακός άνθρωπος του υποκόσμου σαν τον Μπούκουρα θα μπορούσε να συσπειρώσει ΟΛΗ τη δεξιά πολυκατοικία της Κορινθίας στην υπεράσπισή του.

Ως μάρτυρες ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του κ.Μπούκουρα κατέθεσαν:

  • Ο κ. Αννίβας Παπακυριάκος-Δήμαρχος Βέλου-Βόχας υποστηριζόμενος απο την ΝΔ
  • Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου υποστηριζόμενος απο την ΝΔ
  • Ο κ.Γιάννης Γκεζερλής-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου
  • Ο κ.Γιώργος Γεωργούσης-Πρόεδρος Ενωσης γεωργικών Συνεταιρισμών Νεμέας
  • Ο κ.Γιάννης Βαφειάδης-Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Εκπροσώπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας
  • Ο κ.Σωκράτης Τόγιας-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου
Μόνο μια κότα λειράτη, ένας κωλοτούμπας ολκής, ένας τυχοδιώκτης δεξιός σαν τον Μπούκουρα θα άδειαζε με τόσο χαρακτηριστική άνεση τους "συναγωνιστές" του και θα έφτυνε ό,τι τόσο "ανυποχώρητα" πρέσβευε τον καιρό της αποδεδειγμένης μιντιακής ασυλίας που απολάμβανε η συμμορία, πρίν αρχίσουν να βροντάνε τα σίδερα και τα βραχιόλια για τους αιθνικυσταίς.

Ο βουλευτής της ΧΑ, υποστήριξε στους ανακριτές ότι η σχέση του με την Χρυσή Αυγή ήταν καθαρά υποστηρικτική, χωρίς να έχει την παραμικρή ανάμειξη στην ιδεολογία της, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν μπορούσε να γίνει μέλος τους κόμματος λόγω του ότι προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ και έπρεπε να περάσει ένα απαιτούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι στις συγκεντρώσεις που έδωσε το παρών δεν άκουσε ποτέ τίποτα περί εθνικοσοσιαλισμού ή ναζισμού και δήλωσε αντιναζιστής. «Εξάλλου επειδή όχι μόνο δεν είμαι ναζιστής, αλλά είμαι αντιναζιστής, αρνούμαι να υιοθετήσω την ναζιστική κατασκευή της συλλογικής ευθύνης», δήλωσε στους ανακριτές.>>>

Θα κλείσω αυτή την απονομή με άλλη μια όμορφη απίστευτα κακόγουστη γραφιστική σύνθεση που ψάρεψα από τους ψηφιακούς βόθρους που διατηρούν οι απένταροι κλακαδόροι των ζάπλουτων συμμοριτών. Διακρίνονται πολλές περσόνες της φασιστοαπλυσιάς και φυσικά ο "πολύς", έγκλειστος πια, "κορινθιάρχης" Μπούκουρας με μήνυμα που μας καθησυχάζει ότι πλέον βαράνε σκοπιές οι λιονταρίνες της συμμορίας...

Καληνύχτα σας.
Πηγή: troMPAxtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.