Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τρολιά στην Τρολιά (και όποιος αντέξει!)

Αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στην τρολιά της ΝΔ να μιλήσει για μπολσεβίκικη αντζέντα του ...ΣΥΡΙΖΑ(!!!!!!!) και στην αντιτρολιά του ΑΝΤΑΡΣΥώτικου ΜΑΟ.gr να μιλήσει για επαπειλούμενο ....πραξικόπημα(!!!!!!) από την ....ΝΔ(!!!!!!!!!!!)

Το τρολομπαράζ όμως συνεχίζεται, με την super-τρολ απαντητική στην ΝΔ ανακοίνωση της συλλογικότητας, που είναι ένα τρολ από μόνη της.

-Κυρίες και κύριοι (και μικρά παιδιά)

Καθήστε, προσδεθήτε, και ετοιμαστήτε να απολαύσετε την πληρωμένη απάντηση, της ... «κομμουνιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ» (ναι υπάρχει πράγμα που ονομάζεται έτσι, και είναι το μόνο που δεν είναι τρολιά).
Σας εγγυώμαστε νέο συκώτι, και μια μικρή ανάσα διασκέδασης στην δύσκολη ζωή που περνάμε όλοι.
Ακολουθούν τα πιο σπαρταριστά αποσπάσματα του κειμένου, που μπορείτε να βρείτε ολόκληρο εδώ. (Υπενθυμίζουμε εδώ και πάλι, πως πρόκειται για μέλη του «δεν είμαστε τρελλοί να βγούμε από το ευρώ» ΣΥΡΙΖΑ):

Είναι γνωστό ότι οι ιδέες του κομμουνισμού προκαλούσαν, προκαλούν και θα προκαλούν πάντα φρίκη στα κόμματα της αστικής τάξης.
[...]
Αυτό που σίγουρα όμως είναι πολυπληθές, είναι το τμήμα εκείνο των αγωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ που αυτοπροσδιορίζονται σαν κομμουνιστές. Τι ζητάει λοιπόν στην πραγματικότητα η Ν.Δ; Τη διαγραφή των κομμουνιστών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την κατανοούμε απόλυτα. Αναγνωρίζει σαφώς ποιες ιδέες είναι πιο επικίνδυνες για το άθλιο σύστημα που εκπροσωπεί. Αυτή η απαίτηση αποτελεί τίτλο τιμής για την Τάση μας και γενικότερα για κάθε κομμουνιστή, εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τα περί Εμβέρ Χότζα, μόνο γέλιο για την χοντροκοπιά και την αμάθεια όσων καταφεύγουν σε αυτές προκαλούν οι απόπειρες ταύτισης του γνήσιου κομμουνισμού με σταλινικούς βοναπάρτες.
[...]
η αναφορά σε «σταδιακή κοινωνικοποίηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων» από μόνη της, χωρίς την συμπλήρωση ότι αυτό θα συμβεί όταν πλέον στο σοσιαλισμό η κοινωνικοποιημένη, σχεδιασμένη οικονομία θα έχει ήδη εξασφαλίσει ανθρώπινη δουλειά και συνθήκες ζωής για κάθε εργαζόμενο μέλος της κοινωνίας, ώστε η κοπιαστική διατήρηση μιας μικρής επιχείρησης να συνιστά ένα περιττό βάρος για τους ιδιοκτήτες της, αποτελεί ασφαλώς μια ανήθικη διαστρέβλωση των ιδεών μας.
[...]
Φυσικά κατανοούμε το άγχος και την ανασφάλεια που δημιουργείται στα αντιδραστικά μυαλά από την επαναφορά στο πολιτικό προσκήνιο του προγράμματος κοινωνικοποιήσεων και εργατικού ελέγχου στην οικονομία, μέτρων που θέλουν να μεταφέρουν τη δημοκρατία από το τυπικό, υποκριτικό σημερινό της επίπεδο στο ουσιαστικό, εκεί δηλαδή που παράγει και καταναλώνει η κοινωνία, στην οικονομία. Με θλίψη τέλος, πληροφορούμε τους εγκεφάλους της ΝΔ, ότι τα μέτρα επαναστατικού εκδημοκρατισμού στον τομέα της κρατικής εξουσίας κατά των οποίων βάλουν με μένος, είναι κλασσικά, ιστορικά αιτήματα της αστικής δημοκρατίας κατά την πρώτη προοδευτική της περίοδο
[...]
Ο Γκεμπελισμός επανέρχεται στην πιο καθαρή του μορφή: «Οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ...». Αν αξιότιμοι εγκέφαλοι της ΝΔ ίσχυε αυτό που γράφετε και ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε τα τελευταία χρόνια ένα αληθινά επαναστατικό πρόγραμμα, τότε ήδη σήμερα η επιρροή του κόμματός σας στην κοινωνία, μαζί με εκείνη της αδελφής σας Χρυσής Αυγής, θα είχαν φθάσει στα επίπεδα του επίσης αδελφού σας ΛΑΟΣ.
[...]
Ο σ. πρόεδρος, όπως και κάθε απλός αγωνιστής του ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς δεν έχει κανέναν λόγο να έχει «πρόβλημα» με τις ιδέες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ελληνικό και παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, που αποτελεί την ιστορική μήτρα του κόμματός μας.
[...]
Να είστε καλά «αξιότιμοι» εγκέφαλοι της ΝΔ, να βγάζετε πάντα τέτοιες άθλιες ανακοινώσεις ενάντια στους κομμουνιστές. Κάνετε τις ιδέες τους που τρέμετε, κάθε φορά και πιο δημοφιλείς!
Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια...

5 σχόλια:

  1. Ενω κατηγορουν τη ΝΔ για Γκεμπελισμο,λενε σε καποιο σημειο της απαντησης τους .Προκαλουν οι αποπειρες ταυτισης του γνησιου κομμουνισμου με σταλινικους βοναπαρτες.Αν αυτο δεν ειναι γκεμπελισμος ρε σειντρωφι της Τασης,τι ειναι?Κι εκει που αρχιζει να με πιανει υπερταση,ερχεται το γελιο και καλμαρω.Στην επομενη παραγραφο της απαντησης λιγο πολυ καθησυχαζουν τους ταξικους αντιπαλους,λεγοντας για την εκπροσωπηση τους στα οργανα του ΣΥΡΙΖΑ,οτι να μωρε δεν ειμαστε και καμμια μεγαλη δυναμη μεσ στο κομμα .Ασε που,αν καταλαβα καλα,με τους σταλινικους Λαφαζανη και Βιτσα δεν εχουν και πολλα πολλα.Πονηρουληδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, αυτή είναι η πραγματικότητα που στις δυνατές της στιγμές κάνει κάθε φαντασία στεγνή και άχαρη...
    Τι να σχολιάσεις με τι να πρωτοκλάψεις και άντε να θυμηθείς να πάρεις ανάσα μεσα στα γέλια...
    Οι άνθρωποι είναι απλά ηλίθιοι... ;-)
    JLorX99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπροστά στις εκλογές (δημοτικές-τοπικές,ευρωεκλογες και τις άλλες όποτε τις κάνουν) έχουμε ν'ακούσουμε πολλά, από τα χειρότερα όλων των εποχών και πολλές φορές θα μας έρχονται όλα μαζεμένα (ως συνήθως για να γ.....ν τη κουβέντα και τον ειρμό μας), πραγματικά πιστεύω ότι "θα πέσουν κορμιά"...Ετοιμότητα, επαγρύπνηση, θα τ'ακούσουμε ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ενα χερι νιβει το αλλο ! Η ΝΔ δινει πασα στον ΣΥΡΙΖΑ ! Απο την μια συσπειρρωνει "κομμουνιστικοκαμμενους " δεξιουληδες κι απο την αλλη σπρωχνει ταλαντευομενους προς ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ ! Ο ΣΥΡΙΖΑ "τσιμπαει" την μπαλλα και αμεσως ανταποδιδει την πασα ...το ενα -δυο ειναι ΘΕΙΚΟ ....ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.