Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ούπς! (Αφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός;!)

Αφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.



Χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, διεξάγονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 56χρονου καταδικασθέντα για την υπόθεση «Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι έρευνες επικεντρώνονται, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, όπου διαμένουν συγγενικά πρόσωπα του 56χρονου ισοβίτη, ο οποίος παραβίασε τους όρους της άδειας που του δόθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , συγγενείς του είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ο 56χρονος, ο οποίος τους επισκέφθηκε με την ευκαιρία των εορτών.


Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός πήρε άδεια, διάρκειας εννέα ημερών και μέχρι χθες εμφανιζόταν κανονικά, κάθε μέρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας. Από χθες, όμως, δεν έδωσε σημεία ζωής, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.

Ο 56χρονος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Ξηρού και μετά την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού, στα χέρια του αδελφού του Σάββα, στον Πειραιά, στις 29/06/2002, έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, ήταν ο πρώτος που συνελήφθη για συμμετοχή στην οργάνωση.

Κατηγορήθηκε για 33 ενέργειες που διέπραξε ως μέλος της 17Ν και μαζί με τα δύο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια του βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 10 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 8 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στη 17Ν, ενώ το εφετείο τον καταδίκασε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη.


Φ. Ραγκούσης: Πολιτική η απόφαση του Χρ. Ξηρού

«Πολιτική απόφαση» χαρακτήρισε την ενέργεια του Χριστόδουλου Ξηρού να μην δώσει το παρών στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, χθες Δευτέρα, ενώ βρίσκεται σε 9ημερη άδεια, ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

«Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν ήθελε και δεν θέλει να τον ερμηνεύει κανείς. Αλλά η μακροχρόνια σχέση μας, η οποία εξελίχθηκε και σε φιλιά με οδηγεί συμπερασματικά ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση, η οποία είναι συνεπής στην επαναστατική του δράση», τόνισε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον Σκάι.

Πατέρας Ξηρού: Έκανε μεγάλη ανοησία ο Χριστόδουλος

Μπροστά στις κάμερες ο πατήρ Τριαντάφυλλος, πατέρας του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κατά τη διάρκεια της άδειάς του, που είχε λάβει από το αρμόδιο Συμβούλιο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, είπε ότι ο γιος του έκανε μεγάλη ανοησία και τον κάλεσε να επιστρέψει.

Όπως είπε, φεύγοντας από το σπίτι, δεν πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο του Mega με τις δηλώσεις του

Πηγή: Real
Τζίμης Πανούσης: 17 Νοέμβρη απόγευμα 

5 σχόλια:

  1. Γιατί μου φαίνεται ότι τους είναι πιο χρήσιμος εξω παρά μέσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ntina:
      Γιατί όσο να το κάνεις, είναι λίγο περίεργο να κινητοποιείς επί τρεις δεκαετίες όλες τις υπηρεσίες της ευρώπης και της αμερικής για να συλλάβεις τα μέλη μια οργάνωσης, και αυτά να φεύγουν ανενόχλητα γιατί δεν υπήρχαν δύο μπάτσοι να κάνουν μια παρακολούθηση στην άδεια τους...
      Στην καλύτερη των περιπτώσεων, όσο καιρό θα κρύβεται, αυτοί θα μπορούν με όλη τους την άνεση να του φορτώνουν ότι προβοκάτσια θεωρούν χρήσιμο να στήσουν. Αυτό είναι ήδη ένα πολύ καλό κίνητρο για αυτούς

      Διαγραφή
    2. Εκτος αυτων ,τι συμπτωση,τωρα με τις επισκεψεις, των τυπων του ευρωκοινοβουλιου,που ειπε κι ο Σοφιανος.Δικαιολογημενα να ενταθουν και τα μετρα αστυνομοκρατιας.

      Διαγραφή
    3. @Πλεμπας.:
      Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο άμεσο συσχετισμό με τους υψηλούς επισκέπτες μας. Μάλλον κάποιο πιο μακροπρόθεσμο και ...μεγαλεπίβολο σχεδιασμό φαντάζομαι.
      17Νοεμβρίτη αφήσανε, όχι κανέναν πιτσιρικά με γκαζάκια...

      Διαγραφή
    4. @Πλεμπας.:
      -Τι έλεγα;
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8951.html

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.